![]() |
Kayınvalideye özel koltuklar mış |
Çok fena ya:) Üçüncüye bakamadım bile,çok iğrenç :p Bu kayınvalide gelin ya da damat çekişmesini anlayamadım zaten....:) |
valla artık evlenecek olan veya evlenmiş bayanlar siparişte bulunurlar. Nede olsa en Çokta onların İşini görecek :hoho::hoho::hoho: (Tabi Melek olan Kayınvaldeler Hariç:y02:) |
eeeyy beyza kardeş ve onu destekleyen diğer kardeşler birgün o koltuklara sizlerinde oturacağınızı unutmamanızı hatırlatırım Siz siz olun onlara iyi davranın ki geleceğin teknolojisi bugunden daha iyi olacak ogünkü koltukları tahmin bile edemiyorum:) selametle... |
Alıntı:
Mümkünse zamanı gelince ilk koltuğu alayım,rengi modeli çok güzelmiş,hele üçüncüyü düşünmesi bile çok tiksindirici...:shocked0121: |
o günler geldiğinde bunların modası çoktaaan geçmiş olacak kader,kısmet,nasip vs.artık ne denk gelir bilemem:) |
hakkaten insan düşmanına bile düşünemez bu koltukları:)... koydum ama espiri olsun diye:) |
Hakikaten son koltuktan tirstim :) O ne bicim birsey yav hayvanin üstüne oturulurmu:)) |
Gelin ve kaynanalar nedense bu güne kadar hala birbirini hic sevmeyen tipler olmustur:) Allah ileride kaynana olacak hanim kardeslerimizi gelininin serrinden, gelinleride kaynana dirdirindan korusun:D bunun birde sarkisi vardi Belkis Akkale söylüyordu hatirladigim kadariyla söyle: Aman aman aman kaynana disleri gedik kaynana oglun kebab getirdide sensiz yedik kaynana:) saci sacakli gelin beli etekli gelin sendemi adam oldn baston bacakli gelin:):):) |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:46 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük