![]() |
Alıntı:
Hayırdır safinaz arkadaşım şimdiden "kötü" kayınvalde psikolojisinemi sokuyorsun kendini:) Şimdiden koltğunu bile sipariş ettin. En iyisi sen yol yakınken vazgeç bu fikirden:hoho::hoho::hoho: |
Alıntı:
Numan,illaki birine oturacaksınız dediği için ilk koltuğu tercih ettim... Tamam,tamam sizi mi kırıcam,ben:) bu koltuğu o-nay-lı-yor-umm:afro0121: http://www.resimcim.net/resimler/esy...9093-buyuk.jpg |
inşaallah safinaz inşaallah |
Alıntı:
|
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına kömür atmalı:brush::brush::brush::brush::brush::brush: süper ya mümkünse annemin kaynanası için ikinciyi birinciyi üçüncüyü hepsini sipariş ediyorum nolur ya :brush::brush: altı üstü koltuk:mad0233: |
yazıkk yahhh zavallı kaynanalr ..belli bi kesim var hakkaten cadı kaynana tiplemesi olarak gösterilebilcek amaaa hepside öle diildir yaah ama koltuklar hakkaten korkunç şu pembelide enfes bi şeymişş |
Elinize Sağlık. Resimler güzelmiş Son resim özellikle. Çok ince düşünülmüş:) selametle.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:17 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük