![]() |
Bıyıklının Adını Bulun :D http://www.muhakeme.net/forum/forumr...1amcarj7-1.gif "Ben sadece bıyıklıyı tanıyorum", dedi. Duriye. "Adı neydi?" İsmet, "Kendin bul" diyerek şunları söyledi : "İkisi evlidir, ikisi mavi gözlüdür, ikisi bıyıksızdır. Bıyıklının kahverengi gözleri vardır. Hikmet'in karısı Fikret'in kızkardeşidir. Bekar olan ile Nedret'in gözleri aynı renktir. Üçü de delikanlı çocuklardır." Bıyıklının adını bulun.... |
→ Bıyıklının Adını Bulun :D Hikmet sanki.. :) selametle.. |
→ Bıyıklının Adını Bulun :D Ama fotoğrafta ayrı bi mükemmel olmuş :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
→ Bıyıklının Adını Bulun :D Sorunun sonunda 3 delikanlı diyor. Demek 3 erkek var. 1.erkek 2.erkek 3.erkek ikisi evliymiş..1 ve 2 evli ikisinin göz rengi aynıymış. 2 ve 3 aynı göz rengine sahip (mavi) ikisi bıyıksızmış.. 2 numara kesinlikle bıyıksız. Yani 2 numaralı erkek, hem evli hem göz rengi mavi. Elendi. 1 ve 3 kaldı. 1 numara evli, 3 numara bekar. Ancak hangisi bıyıklı? Soruda diyor ki: Hikmet'in karısı Fikret'in kızkardeşidir. Bekar olan ile Nedret'in gözleri aynı renktir. Erkek isimleri belli oldu. Hikmet, Fikret ve Nedret. 1 numara evli 3 numara bekardı. Bekar kişi ile Nedret isimli kişinin gözleri aynı ise Nedret 2 numara (evli, bıyıksız,mavi gözlü) Nedret ile aynı özellikleri olan bekar kişi de mavi gözlü idi. "Hikmetin karısı" dediğine göre bekar kişi Fikret. Evli, bıyıklı, Kahverengi gözlü olarak elimizde Hikmet kaldı. :) Bu kez uzattım biraz. Karışık olmamıştır inşaAllah.. selametle.. |
Alıntı:
Tebrik ederim. :) |
→ Bıyıklının Adını Bulun :D ilginç soru.resimde başka anlamlı :) |
→ Bıyıklının Adını Bulun :D hikmet oldugunu tahmın etmek zor olmadı :) |
→ Bıyıklının Adını Bulun :D Fotoğrafı çok mu aradınız acaba :D |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:17 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük