![]() |
Evinize geldiğinizde, bunu görünce ne yaparsınız akşam evinize yorgun bir şekilde geldiniz. resimdeki bir vaziyetle karşılaştığınızda ne yaparsınız |
elime terliği aldığım gibi pat pat pat:D |
Evi ilaçlarım...:)Korkmam ama çok midem bulanır,bu ne ya... |
çığlık ve kapı dışarı:) |
Sadece evden çıkmakla kalmaz uzak biryerlere giderdim. Birdaha da o eve girer miydim bilemiyorum. |
Ilk bir küfrederdim herhalde korkmus haldeki küfür ve sonrasi o odadan cikmak:) Yanliz o büyük örümcek nerden gelmis, o adami yer yav:) |
Çok ayıp. Ben bir kere avucum kadar bi öremcek görmüştüm ama bu kadar büyüğünü televizyonda bile görmedim. |
Ayiplari örtücü oldugun icin tesekkür ederim. Ama ben vuku bulacak olayi söyledim yalan söylemekten daha kafidir;) |
Ahhh, unuttum tabi. Şaka yapmayacaktım birdaha. Unutmamalıydım. Kusura bakma bidaha unutmam. |
:afro0121:korkunç bişey o an napardım valla bilmiyorum dilim tutulurdu heralde bişey yapamazdım... |
soğukkanlı davranıp,uzun bir nidadan sonra ilacı bilinçisizce sıkmaya başlardım :)) |
Benim cocuklari üzerlerine salardim,Bir kac dakika sonra hepsi tibbi bir inceleme altindadir demek gerekir..Benim cocuklardan haserelerin cektigi cok yilan dahi kurtulmuyor VAllahi daha bu yaz izinde benim büyük kiz bir yilani ayagiyla ezerek amaliyat yapmis...Yani durum berkemal...Hayatta tiksinecgim tek sey TÜY yani kilin incesi..Gerisi hava civa... |
Önce bir şaşırırdım:afro0121: Daha sonra elektirkli süpürgeyi elime alıp onları bir güzel temizlerdim. Tabi o süpürge makinesini bir daha kullanmamak üzere imha ederdim.:mad0233: (Ya içinden çıkarsa diye!!!) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:04 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük