Engelliler için memurluk sınavı kursu açıldı   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 01-16-2012 (12:53)   Son Mesaj: 01-16-2012 (12:53)    Cevap: 0    Gösterim: 563  

    01-16-2012

    Engelliler için memurluk sınavı kursu açıldı

    Engelliler için memurluk sınavı kursu açıldı
    Engelliler için memurluk sınavı kursu açıldı

    Malatya Kent Konseyi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle devlet memuru olmak isteyen özürlü vatandaşlar için 'Özürlü Memur Seçme Sınavı Kursu' açıldı.

    Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi Başkanı Soner Yılmaz, engellilerin sosyal hayatını kolaylaştıracak kültürel anlamda çalışmaların yanı sıra eğitim çalışmalarına önem verdiklerini belirtti. Bu çerçevede, kamu personeli seçme sınavına yönelik kurs düzenlediklerini anlatan Yılmaz, özürlülerin hayatında belki bir dönüm noktası olacak bir projenin ilk adımını attıklarını söyledi. Yılmaz, şöyle dedi:

    "Kent Konseyi Engelliler Merkezi, Kent Konseyi Eğitim Öğretim Çalışma Grubu koordinasyonu ve İl Milli Eğitim Müdürlü işbirliğinde engelliler için Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) kursu açıyoruz. 29 Nisan"da Özürlü Memur Seçme Sınavı ile özürlü memur alımı yapılacağından, kentimizde yaşayan engellilerimizi bu konuda sınava hazırlayarak onların ekonomik özgürlüklerini kazanmalarına vesile olacak sınava hazırlanmalarına katkı sağlamak istiyoruz. En son 19 Ocak Perşembe gününe kadar kurs hizmetinden faydalanmak isteyenlerin Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan Kent Konseyi Engelliler Merkezi'ne müracaat etmeleri gerekir."

    Yılmaz, ücretsiz kurs hizmetinden faydalanmak isteyen engellilerin bir fotoğraf, kimlik fotokopisi, diploma fotokopisi ve engelli raporu ile başvurmaları gerektiğini kaydetti




    Engelliler için memurluk sınavı kursu açıldı Yorumları