![Açıköğretim sınavında öğrencilere büyük şok](http://www.muhakeme.net/forum/haber_resimleri/A-k-retim-s-nav-nda-rencilere-b-y-k-ok-6Pr.jpg)
Açıköğretim sınavında öğrencilere büyük şok
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzak'tan Eğitim Fakültesi (AUZEF) dün akşam öğrencilerine büyük bir şok yaşattı.
Ä°stanbul Ãœniversitesi Açık ve Uzak'tan EÄŸitim Fakültesi (AUZEF) dün akÅŸam öğrencilerine büyük bir ÅŸok yaÅŸattı. Ä°stanbul Ãœniversitesi Açık ve Uzak'tan EÄŸitim Fakültesi ( AUZEF )Â*ara sınavları dün akÅŸam (Vize)Â*19:00'da baÅŸladı.
Günlerdir sınavlara hazırlanan ve üniversitenin sitesinden online olarak sınava girecekÂ*binlerce öğrenci büyük bir ÅŸok yaÅŸadı.Â*
Sınavın baÅŸlamasından yaklaşık 5 dakika sonra üniversitenin sitesi çöktü. Sistemin çökmesiyleÂ*binlerce öğrencinin sınavıÂ*yarım kaldı.
Bu duruma tepki gösteren öğrenciler sosyal paylaşım sitelerinde durumaÂ*isyan etti.
İşte sosyal paylaşım sitelerinde yazılanların bazıları:
-pardon da öğrenci temsilcisi nerede???
- bız sınavları okulda ıstıyoruz bu nedır emeklerımız bosa gıdıyor sınır streste yanında cabası Allah kolaylık versın herkeze
- vızelerde gıttı al burdan yakkk cıldırmamak elde degıl
-dekan istifaaaa!!!!!!!!
-15 dakikadır anasayfaya ulaşamadım..sınavı nasıl bitireceğim bilmiyorum..
-Sisteme giremiyorum 20 dakika oldu ya off..
- ne saçma sapan bir sistem bu yaa lanet olsun
- ben sınava girdim 2. sorudan sonra ekran dondu ve simdide sisteme giremiyorumm ne yapacaz
- ya ben gırdım 3 4 soru yaptım dondu kaldı sonrada ıkı saattır acılmıyoooooo.
-ben garanti olsun diye 15 dk önceden sisteme normal bir şekilde giriş yaptım ama 19:04 de sınava girmeye çalıştığım zaman açılmadı
-5 tane cevapladım düştüm
-arkadaş sınavı face üzerinden yapsalar daha verimli olurdu!!
Kaynak: Haber7
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzak'tan Eğitim Fakültesi (AUZEF) dün akşam öğrencilerine büyük bir şok yaşattı.
Ä°stanbul Ãœniversitesi Açık ve Uzak'tan EÄŸitim Fakültesi (AUZEF) dün akÅŸam öğrencilerine büyük bir ÅŸok yaÅŸattı. Ä°stanbul Ãœniversitesi Açık ve Uzak'tan EÄŸitim Fakültesi ( AUZEF )Â*ara sınavları dün akÅŸam (Vize)Â*19:00'da baÅŸladı.
Günlerdir sınavlara hazırlanan ve üniversitenin sitesinden online olarak sınava girecekÂ*binlerce öğrenci büyük bir ÅŸok yaÅŸadı.Â*
Sınavın baÅŸlamasından yaklaşık 5 dakika sonra üniversitenin sitesi çöktü. Sistemin çökmesiyleÂ*binlerce öğrencinin sınavıÂ*yarım kaldı.
Bu duruma tepki gösteren öğrenciler sosyal paylaşım sitelerinde durumaÂ*isyan etti.
İşte sosyal paylaşım sitelerinde yazılanların bazıları:
-pardon da öğrenci temsilcisi nerede???
- bız sınavları okulda ıstıyoruz bu nedır emeklerımız bosa gıdıyor sınır streste yanında cabası Allah kolaylık versın herkeze
- vızelerde gıttı al burdan yakkk cıldırmamak elde degıl
-dekan istifaaaa!!!!!!!!
-15 dakikadır anasayfaya ulaşamadım..sınavı nasıl bitireceğim bilmiyorum..
-Sisteme giremiyorum 20 dakika oldu ya off..
- ne saçma sapan bir sistem bu yaa lanet olsun
- ben sınava girdim 2. sorudan sonra ekran dondu ve simdide sisteme giremiyorumm ne yapacaz
- ya ben gırdım 3 4 soru yaptım dondu kaldı sonrada ıkı saattır acılmıyoooooo.
-ben garanti olsun diye 15 dk önceden sisteme normal bir şekilde giriş yaptım ama 19:04 de sınava girmeye çalıştığım zaman açılmadı
-5 tane cevapladım düştüm
-arkadaş sınavı face üzerinden yapsalar daha verimli olurdu!!
Kaynak: Haber7