Ä°slami Ä°limler Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu onaylandı   Konuyu açan: Dostane   Ä°lk Mesaj: 09-09-2012 (11:55)   Son Mesaj: 09-09-2012 (11:55)    Cevap: 0    Gösterim: 562  

    09-09-2012

    İslami İlimler Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu onaylandı

    İslami İlimler Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu onaylandı
    İslami İlimler Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu onaylandı

    Giresun Ãœniversitesi Ä°slami Ä°limler Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu’nun kuruluÅŸ kararı, Bakanlar Kurulu tarafından onaylandı.

    Giresun Ãœniversitesi Ä°slami Ä°limler Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu’nun kuruluÅŸ kararı, Bakanlar Kurulu tarafından onaylandı. Ãœniversite Senatosu da hayırsever iÅŸ adamı Öner Hekim'in oÄŸlu merhum Ömer Hekim'in adının Tıp Fakültesi'ne verilmesini kararlaÅŸtırdı.

    Ãœniversiteden yapılan yazılı açıklamalarda, Giresun Ãœniversitesi Senatosu'nun toplandığı belirtildi. Açıklamada, senatonun arsa bağışı karşılığı Ömer Hekim'in adının Tıp Fakültesi'ne verilmesi hususunun görüşülerek, konun kabul edildiÄŸi belirtildi. Açıklamada, "Hekim Holding Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Öner Hekim ile üniversitemiz arasında, Hekim Holding tarafından üniversitemize bağışlanan Bulancak Pazar Suyu Mevkii'ndeki 50 dönümlük arsa ile ilgili olarak imzalanan 26 Temmuz 2012 tarihli protokol gereÄŸince Nizamiye YerleÅŸkesi’ndeki Giresun Ãœniversitesi Tıp Fakültesi Binası'na ‘Giresun Ãœniversitesi Ömer Hekim Tıp Fakültesi’ adının verilmesini oy birliÄŸi ile kabul etmiÅŸtir. Bu kararın üniversitemize, ilimize ve hayırsever Sayın Hekim ailesine hayırlı olmasını diliyoruz." denildi.

    Açıklamada, Giresun Ãœniversitesi'ne baÄŸlı Ä°slami Ä°limler Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu’nun kuruluÅŸ kararının da resmileÅŸtiÄŸi kaydedildi. Yapılan açıklamada, ÅŸunlar aktarıldı: "Ãœniversitemiz Ä°slami Ä°limler Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu’nun kuruluÅŸ kararı, Bakanlar Kurulu tarafından onaylanarak 8 Eylül 2012 Cumartesi günü 28405 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştır."

    Â*

    Â*

    Â*

    Kaynak: CÄ°HAN





    İslami İlimler Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu onaylandı Yorumları