En hayırlısı kimse o olsun.Ama AKP ama SAADET ama BBP...Humeyni gibi birinin gelmesi zor hatta Laik TC de bu olamaz ancak devrim gerekir...Selametle......
boşuna beklemeyin. bu tarz liderlerin olduğu yerlere gönderelim sizi
gülüşünüz..bana mekke de hiçbir gücü olmadığı halde kendisine inanan müminlere sabredin kayserin ve kisra nın altınları sizindir,deyince,mekkelilerin ona gülüşü gibi,onu hatırlattı...bağışlayın ama...bir yer bir kere islam toprağı ldu mu orası ebediyyen islam toprağıdır..imam şafi nin görüşü budur...
bunu daha önce dile getirdim,allah biz müslümanları öyle bir zillete düçar etmiş ki,hayallerimiz bile yok...yanan bağdata bizden değil gibi davranan coğrafya hayalleri dahi daralmış müslümanlar..!!! breh breh!!!
endülüsten endonezya ya...sadece burada değil...
selam ve dua ile...
gördüm ki benim espirimi anlamamışsın. bu espiriden yola çıkarak mslüman kardeşini mekke dönemindeki putperestlere benzettin. bu nasıl müslümanlık? kul hakkı yok mu? şimdi ne olacak. ne yapmış oldun böyle yazarak. ne kazandın. eline ne geçti. kaçtane insanı saflarına çekmiş oldun. hasan el benna böyle mi yapardı. humeyni böylemi yapardı?
ben sana başka bişey söylemiyorum. sen kılıçları kuşanmışsın. hayellerinle mücadelene devam et. benim humeynici kardeşim.
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|