![]() |
Alıntı:
Iste o zaman islam adina konusurken tek söz sahibininin sözünden disari cikmayacaksinki yanlis söyledigin an insanlar senden kacsinki Islama mal edilmesin yani Beser sözüne baglanmasin Islam...O nedenle ne Kuranin altina ne üstüne nede yanina koyuyoruz adimizi,Sadece Alemlerin Rabbinin sözü diyoruz bizim kendimize aid sözümüz olamaz diyoruz, Alıntı:
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=66745 |
Abi hürriyet gazetesinin türkiyenin güneydogusu olmayan haritada verdigini biliyorsundur zaten türkiyenin güneydogusu kürdistandir diyen gazeteden bu habere nasil hemen inanabilirsin ben inaniyorumki su anda istensin benim adima nüfus cüzdani ve evlilik cüzdani ve esde yaparlar yapamazlarmi sence? yeterki istesinler.... |
haydaaa al bide burdan yak ilk haber göz altına alındı diyordu sabah okudum (haber7 de) öğlen kızın anneside kızını ilişkiye zorladığı için tutuklandı yazdı (haber7 de) şimdide kızın annesi benlede ilişkiye girdi diye ifade vermiş http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=337675 |
Alıntı:
Haberin tarihine bakmalisin eger tezkip edilmemis ise ne diyeyim?Insallah bu yalan haberdir ben utanan olurum.. |
Cumhuriyetin ilk kurulduğu dönemlerde bazı yazarlar nerdeyse tüm romanlarında kadınlara ve sefahate düşkün,cahil ve her türlü iyi şeye ve yeniliklere karşı imamları,hacı ve hocaları konu almışlardır. Hatta böyle tipler filmlerde de çok çirkin bir şekilde işlenmiş ve gençliğin de bu imaj beyinlerine acı bir şekilde empoze edilmiştir. Benim bilinçaltımda tüm bu sıfat altındaki insanlar çok kötüydü ve her nedense böyle insanlara karşı bir antipatim vardı.Demek ki mesaj doğru yere gitmişti.Çok sonraları eğitimli ve imanlı ninsanların öyle olmadığını ve bunların komplo olduğunu farkettim... Şimdi ise olayı daha farklı bir şekilde veriyorlar aslında oynanan oyun aynı... |
komplo teorileri uretmekte uzerimize yoktur.bole bisey olduguna inanmak istemiyorum.eger gercekten dogruysa zati muhterem huseyin uzmezin dedigi gibi`"tecavuzculere olum" |
Gerçekten Allah'a ve onun emir ve ysaklarına iman etmiş insanlar öyle davranırlar mı? Hayır tabiki.Neden böyle genellemeler yapılsın,o zaman bunlar komplodur. Bu sözüm Hüseyin Üzmez'in şahsı için değildir ki zaten ben bu şahsı tanımam.Sadece vakit gaztesi yazarı olduğunu bilirim... |
HABER DOĞRU BİLE OLSA HABERİN KENDİSİ BAŞTAN SONA YANLIŞ!!! Laikler(dinsizler), takiyeciler ile sünnet düşmanlarına gün doğdu! |
Alıntı:
Dogru iste din temsilcileri iste beser dini?Eger Allah dini savunuculari olsalardi Beserdi derdik...Umarimki yanlis haberdir bunu tüm kalbimle diliyorum. |
Alıntı:
Müslümanlar bu kelimelerle birlesemezler. Bu ayrilik kelimesidir Sadece okuyunca söylemek istedim :) Not:Cümle bana yanlis geldi icinde celiski var devrik bir cümle olmus bende anlayabildigimi yazdim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:04 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük