[GOOGLE VIDEO BB CODE]2644327330387363657&hl=de[/GOOGLE VIDEO BB CODE]
[GOOGLE VIDEO BB CODE]2644327330387363657&hl=de[/GOOGLE VIDEO BB CODE]...
"Ben Apo'yu özledim" sözünün böyle bir açıklaması olmaz hanımefendi. Apo'nun şuan barışı istediğini ve barışı sağlayacağını düşünürsek, devletin serbest bırakması lazım o zaman.
Ama, AHMET Kaya o gece bir tabuya el atmış. Tebrik etmek lazım. Bu ülkede yıllarca Irk'lar üzerinden düşmanlık tohumları ekildi. Herkes Ne'ce konuşursa konuşsun. Ülke mi bölünür? Savaş Ay, bir yerde doğru söylüyor. "Şuan Kürtçe klipler var. Peki ülke mi bölündü, bişey mi oldu?" diyor. Doğru söylüyor. Biz detaylarda uğraşırken, asıl gerçekleri kaçırıyoruz. BOP için elin oğlu dibimize kadar geldi. PKK'ya desteğini rahatça verip, "bak Kürtler PKK'lı" imajını oluşturmak istiyor. Buna inanan çok saf var, maalesef.
Bizim Kardeşlik kriterimiz İslam'dır. Irklar, Allah tarafından birbirlerinden faydalansınlar, yararlansınlar diye yaratılmıştır. Biz faydalanmayı değil kavgayı seçersek, elin oğlu sömürmeye devam eder.
Erbakan Hoca'nın bir sözü vardı: "Sömürüldükten sonra, Türk olsan ne olur, Kürt olsan ne olur?" diye.. İşte mesele bu.
Ayrıca Ahmet Kaya gerçekten bi sanatçı idi. Öyle kıytırık değil. Fikirlerine katılmayabiliriz, ama hakkını verelim. Hemde hakiki bir sanatçı...
selametle..
Lakin bende cok iyi tanimam etmem ama bu durumu bildigim kadariyla söyle özetleyebilirim. Bilirsiniz ki pkk yi kimi kürtler ikiye ayirir ve ilk ciktigi dönemde parti olarak Kürtlerin hakkini savunacaklarini iddia ettiler fakat bu durus Abdullah öcalanin sergiledigi ilk durusunu yansitmayarak terör e kadar vardi. Biz apo yu özledik derken burada ilk o savunan terör estirmeyen apo olabilir ki öyle umut ediyorum sahsen. Lakin kendisinin dedigi gibi tarihle yargilayin felsefe ile anlayin demesi sanirim bu olsa gerek.
bu adama hayranım
şarkılarınada düşüncelerinede
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
![]() |