Unnecessary´isimli üyeden Alıntı ↑
Yaşın genç bu kadar bulanık bir hafıza dik kafa iyi değil sanıyorum sizde kürt bir vatandaşsınız!! Ben gibi ama size sonuna kadar karşıyım adam müzik yapmış inakr edemem DİNLİYORUM! hoş çünkü kulağa hoş geliyor bazı videolarında saçma sapan konuşuyor! siz nasıl düşüncelerini seviyorsunuz bana açıklar mısınız??
Biz önce kendi içimizde halledelim de bunu sonra diğerleri söz alsın sanırım siz bayansınız ben sizi en başından beri erkek biliyorum orda mhmt isimli üye sanıyorum size yazdım bir dahakine alıntılarına dikkat etsin yanlış anlaşılıyor ayrıca düşüncelerini beğeniyorsunuz ya bana açar mısınız belki bende beğenirim bakalım nedir ??
Vesselam
apo yu bilmem,yok bölücüymüş bilmem neymiş böyle siyasi olaylara kafam basmaz ilgi alanıma girmiyor,ahmet kayayı severim kişilikli benliğini unutmamış,doğru bilmdiğini savunan bi insan hayranlığım bundan ibaret
ben ahmet kayanın sizin anlattığınız gibi biri olduğğunu düşünmüyorum,
pek bişi bilmediğim doğrudur evet kürdüm ne kadar acıki bu kelimeyi ilk defa söylüyorum,bunda benimde suçum çok başkalarınında
benim suçum araştırmadım sadece bana öğretileni öğrendim,teröristlere lanet okundu bende okudum ama neden dağa çıktıklarını sormadım,yanlış anlaşılmasın dağa çıkanları savunmuyorum,dediğiniz gibi imanı olmayanlar değilde az olanlar dağdalar bence ama imanı tam olanda çok az malesef,okuyanlarında çoğunun beyni yıkanıyor,bi çok şeyi yeni görmeye başladım kürtlerin ne zorluklar çektiğini.....
erkek veya bayan olmamın konuyla ilgisini anlayamadım??*
ben hep kürt türk diye ayrım yapılmasına karşıydım ama şimdi bakıyorumda iki kavram çok ayrı dediğiniz gibi önce kendi içimizzde halletmeliyiz
lütfen yazdıklarım alıntılanmasın bunlar benim düşüncelerim doğru veya yanlış olabilir tam olarak bilmediğim bi konuyu tartışmak istemiyorum
size tavsiyem önce sakin olun yoksa hiçbirşey halledemezsiniz
allaha emanet olun