Cüppeli ve İslamoğlu

Sayın, emirahmetyasin kardeşim: biz türkiye olarak dörtyüz yılı aşkın bir zamandır iranla aramızda hiçbir sorun yaşamamış bir ülkeyiz. cübbelinin demesiyle de hiç bir şey değişmez. cübbeli ve islamoğlu ikiside müslümandır ...

1. Alt 09-22-2009, 22:21 #21
    mus'ab Mesajlar: 331
    Sayın, emirahmetyasin kardeşim: biz türkiye olarak dörtyüz yılı aşkın bir zamandır iranla aramızda hiçbir sorun yaşamamış bir ülkeyiz. cübbelinin demesiyle de hiç bir şey değişmez. cübbeli ve islamoğlu ikiside müslümandır ikisininde binlerce yanlışları vardır. bizler hiç kiseyi yargilayıp. Allah'a ait olan sonuçlara müdahele edemeyiz. eleştirilemiyecek hiç bir insan yoktur günümüzde. ama bunu yaparken asla haddi aşmamak lazım. hazreti ali (k v) efendimizin başından geçen bir olay vardır...... kelime-i şehadet getiren bir kişi için korkudan şehadet getirdi demesi üzerine! Resulü kibriya efendimiz (s a v ) nereden biliyorsu ey ali, açıp kalbine'mi baktın, buyurdu.... aziz kardeşim siz bu insanların açıp kalbinemi bakıyorsunuz ki kesin ve keskin ifadeler kullanıyorsunuz. bu ifadelerinizle kendinize zarar veriyorsunuz.

müslümanım diyen herkesi seviyorum. savaşmamız gereken lanetlenmiş millet yahudi herhelde kıs kıs gülüyordur isterseniz bu cesaretinizi ve kininizi yahudiler ve islam düşmanları üzerinde kullanın da sevabını alın..selam ve dua ile

2. Alt 09-29-2009, 21:13 #22
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Sizin yaşınıza gelmeme epey var ben Rabbimden şunu diliyorum; Şu forumdan tutunda dışarıdaki yaşı otuzun üstünü görmüş kadınıyla erkeğiyle kendi içinde duygusal depresyonlarla başbaşa kalmış ve yumuşadıkça yumuşamış iki duygulu sözle müslümanlığını arttırdığını sanmış kişilerden olmak istemiyorum.
    Bizim derdimiz müslümanların sayıca artması değil olanların içinden en az yüzde o nunun ihtilaflardan kaçınıp tevhid bilincinde sabitlenmesi...
    selam ve dua ile...

{{?ura}} ve ..Sahra... bunu beğendiler.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.