MEHDİ KİM OLABİLİR?

Selamün aleyküm kardeşler harun yahya mehdi a.s ın askeridir onun emirlerini terine getiriyor...

Ağaç Şeklinde Aç8Beğeni

1. Alt 02-10-2011, 17:13 #31
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    Selamün aleyküm kardeşler
    harun yahya mehdi a.s ın askeridir onun emirlerini terine getiriyor

2. Alt 02-10-2011, 17:22 #32
    Ziyaretci
    Alıntı:
    mehdi hz 2011-mehdi kim olabilir?

bence mehdi mehdi a.s olabilir.
    Ve de kendini mehdi zanneden kardeşlerimize kızmayın onların bazıları kendini mehdi zannetmesinin sebebi mehdi a.s ın makamının gölgesinde oldukları için kendilerini mehdi zannederler.
    Tabiki hepsi değil,üç harflilerin kandırdığı insanlarda var mehdiyim diyen kişilerden tevbe edenler mehdi a.s a asker olurlar mehdinin 314 en üst komutan düzeyinde askeri , ve diğer askerleri milyonlarca olacak, en ast düzeydeki askeri bile yani hepsi onun makamında olacak kişi sevdiği ile beraberdir (hadisi şerif)

3. Alt 02-21-2011, 17:02 #33
    Ziyaretci
    Almış başını gidiyo kimi diyo çıkmış kimi diyo ben tanıyom kimi diyo filan tarihte doğdu. Bazı hadislerde belirtilen durumlar doğru olabilir. Gaybı Yüce Allah'tan başka kimse bilemez. Hadislerde kendisinin bile son ana kadar kim olduğunu bilemeyeceğinden bahsediyor. Ve gökten bir münadinin sesleneceğinden ve herkesin bunu duyacağından bahsediliyo, peki şimdiye kadar kim duydu böyle birini varmı duyan. Her insanın duyacağından bahsediliyo, mesela ben duymadım hala. Aklı selim olalım herkesin dediğine inanmayalım ta ki Yüce Allah tarafından emir gelene kadar.

4. Alt 03-08-2011, 01:44 #34
    Ziyaretci
    Sizlere allah için yardımcı olayım,

Bu gün piyasada Mehdiyim diye geçinenlerin hepisi sahtekardır. Ancak bunlar normaldir. Çünkü Peygamber Efendimiz s.a.v öyle buyurmuştur; "Ümmetim benden sonra 73 fırkaya bölünecek, bunun 72 tanesi cehennemde 1 tanesi cennette olacak, o da benim ve ashabımın yolundan gidenlerdir". Size bir web sayfası önereceğim Allah için gidin orda hem mehdi A.S bulacaksınız hemde İsa A.s mı.

Öncelikler Mehdi A.S anlatan bir sohbet var onu dikkatle dinleyiniz. Sonrada diğer konuları inceleyip okuyunuz. Hem deccalı hem Mehdi A.S hemde İsa A.S görünüz.... vesselam

Süleyman Hilmi Tunahan K.S Hazretlerinin büyük talebelerinden ve Kibar-ı Evliyanın büyüklerinden Çırpan-ı Zade Mustafa Efendi K.S Üstazı Süleyman Hilmi Tunahan K.S Hazretlerinin büyüklüğünü anlatıyor!.. « Mehdi A.S Evlatları | Artık gizli hiç bir şey

5. Alt 03-10-2011, 10:40 #35
    Ziyaretci
    adnan oktarıda mehdi ettinizya tebrik ederim ah ahh siz kuranı nasıl okuyor nasıl anlıyorsunuz anlamış değilim, apacık kuran ayetleri var ve diğer namı harun yahyanın yaptıklarına bakın kuranla bir alakası varmı yaa artık dicek birşey bulamıyorum nedesemde görmeyen gözler duymayan kulaklar için boş pess diyorum..

6. Alt 03-13-2011, 22:47 #36
    Ziyaretci

arkadaşım mehdi ye 2 kişi biliyor demişsiniz kanıtınız nedir.

Sadece bir yıl iddasıyla kanıt olmaz..

7. Alt 03-14-2011, 01:34 #37
    Ziyaretci
    neden herkes mehdi arıyor? neden kimse kendisinin mehdi olmasını ümit etmiyor?

8. Alt 03-16-2011, 17:31 #38
    Ziyaretci
    Hacet namazi İle onun kİm olduĞunu perŞembe gece 12 den sonra cenabi alllaha sorun

9. Alt 03-16-2011, 18:15 #39
    Ziyaretci
    Kendisinin Mehdi olabileceğini beklemek, herhalde Adnan Oktar gibi bir hal olsa gerek. Hiç insan beklemeyle Mehdi olabilirmi. Bu peygamber olmayı beklemek gibi birşey!...

Bu iş kesbi değil vehbi dir.Yani beklemekle yada çalışmakla elde edilecek bir şey değildir. Hiç bir peygamber çalışarak gayret ederek peygamber olmamıştır. Bu o insana ezelde nasip olmuş bir hususiyettir. Mehdi A.S çalışarak olunacak bir hususiyet değildir. Ama tabiki bütün peygamberlerin islamı yayamaya çalıştığı gibi o da islamı yaymaya çalışmıştır ve bu üstün harekatıyla Mehdi A.S ünvanına nail olmuştur. Yani kendisine hak olan vasfı kendi üstün gayretinide sergileyerek bii tamamiha hak etmiştir.

10. Alt 03-17-2011, 05:04 #40
    Ziyaretci
    misafir Mesajlar: n/a
    şeyh muhammed avad usame bin laden mehdi a.s. nin ta kendisidir

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.