KADINDA AR,EDEP,YUMRUK KADAR ELMASTAN DAHA IYI DURUR BENCE.
hani kadınlar artık oje felan kullanıyorya o bakımdan kınalı ellerde ojenın işi olmaz ,hem oje nedir yaaaaa,KADIN KOCASINA SUSLENMELI,ETRAFINA DEGİL.BEN KADINLAR GÖRDUM EVINDE EŞOFMANLA GEZER SAÇI BAŞI DAGINIK AMA DIŞARI ...
hani kadınlar artık oje felan kullanıyorya o bakımdan kınalı ellerde ojenın işi olmaz ,hem oje nedir yaaaaa,KADIN KOCASINA SUSLENMELI,ETRAFINA DEGİL.BEN KADINLAR GÖRDUM EVINDE EŞOFMANLA GEZER SAÇI BAŞI DAGINIK AMA DIŞARI ÇIKARKEN HERŞEYİ TASTAMAM,BEN ÖLE BİRİSİNİ İSTEMEM ASLA EVDE BAKIMLI OLUN,DIŞARIDA YURURKEN DIKKAT ÇEKMESIN.
Güzellik bakanın gözlerindedir, herkese göre değişebilir.
(Kaynak: Op. Dr. Ahmet V. KÖREMEZLİ - Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı)
Bir gün güzellik ve çirkinlik bir deniz kıyısında karşılaştılar. Hadi, denize girelim dediler ve giysilerini çıkartıp sularda yüzdüler.
Bir süre sonra, çirkinlik kıyıya dönüp güzelliğin giysilerine büründü ve yoluna gitti. Güzellik de denizden çıktı; ama kendi giysilerini bulamadı.
Çıplak olmak utandırıyordu onu, çaresiz çirkinliğin giysilerine büründü ve yoluna devam etti... O gün bugündür erkekler ve kadınlar onları birbirine karıştırır.
Ancak içlerinden güzelliğin yüzünü önceden görmüş kimileri vardır ki, giysilerine bakmaksızın tanırlar onu.
Ve yine çirkinliği tanıyan bazıları vardır ki, güzelliğin elbisesi onu gözlerinden gizleyemez...
Bir gün güzellik ve çirkinlik bir deniz kıyısında karşılaştılar. Hadi, denize girelim dediler ve giysilerini çıkartıp sularda yüzdüler.
Bir süre sonra, çirkinlik kıyıya dönüp güzelliğin giysilerine büründü ve yoluna gitti. Güzellik de denizden çıktı; ama kendi giysilerini bulamadı.
Çıplak olmak utandırıyordu onu, çaresiz çirkinliğin giysilerine büründü ve yoluna devam etti... O gün bugündür erkekler ve kadınlar onları birbirine karıştırır.
Ancak içlerinden güzelliğin yüzünü önceden görmüş kimileri vardır ki, giysilerine bakmaksızın tanırlar onu.
Ve yine çirkinliği tanıyan bazıları vardır ki, güzelliğin elbisesi onu gözlerinden gizleyemez...
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|