![]() |
zengin olsaydınız:) Çok fazla zenginsiniz, paranız sayılamayacak kadar çok. Bu durumda ne yapardınız :flowers::flowers: |
--->: zengin olsaydınız:)
|
--->: zengin olsaydınız:) ben cvp vercem önüme kimse geçemez:) Dİrek dünya turuna çıkıyorum hemen ardından hayırlar başlıyor bu arada çocuk esirgeme kurumundan çocuk alıyorum birsürü :) hac zekat vs vs zaten yaptım sonra mütevazi bir yaşam :) çocuklarla ;) |
--->: zengin olsaydınız:) Desenize sorgu sual artti. Yani yandik :) Paramiz yok iken sorumluluklar agir geliyor o zaman kaldiramam :) |
--->: zengin olsaydınız:) yani paran olsa birşey yapmıyacan mı? hım ilginç bir cvp |
--->: zengin olsaydınız:) Cok parayi idare edebilecek bir kapasitede insan degilim. Daha kendimi idare edemiyorum birde o kadar para ile yanlis isler yapma olasiligim yüksek. Öncelikle mütevazi bir yasam sergileseniz insanlarin hakkinizda " bak parasi var ama belli etmememk icin böyle yasiyor" zannina muhatap olup günaha vesile olacaksiniz. Mütevazi yasamasaniz " sonradan gördü " olup yine zanna muhatap olacaksiniz. Bu daha baslangic. Neler neler :) |
--->: zengin olsaydınız:) :rolleyes::rolleyes:ÇOOOOOOOK zengin olsam önce bi sürü okul daha sonra camii hıııım birde aş evi vakıf falanv.s kısaca muhtaç olan herkeze verirdim................ |
--->: zengin olsaydınız:) üniverste ve okullarda çocukların bakımlarına ,ihtiyaçlarına harcarım.gerekırse yurtdışında gönderırım,hepsini. yurt yaptırırım,parasızlıktan evlenemıyenlere yardım,ederım.inşallah bide yaşlı kımselere yardım ederım. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:00 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük