![]() |
Atatürk ve mason duruşu Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Atatürk masonmuydu? Mason durusu ve el baglama http://www.muhakeme.net/forum/forumr...ebxn0bm4-1.jpg http://www.muhakeme.net/attachment.p...1&d=1249452190 evet mustafa kemalin bir çok resminde bu duruşu kullanmasının sebebi nedir? veya m.kemal gerçekten mason mudur? masonsa neden türkiyedeki locaları kapatmıştır? düşüncelerinizi öğrenmek isterimm.... |
Mustafa Kemal lin selanikten istanbul a sürekli masonlar ile irtibatlı olduğunu sağlam kaynaklardan öğreniyruz.Ama ben mustafa kemalin masonlarada ihanet ettiğini sadece işleri gereği onlarla iyi geçinmeye çalıştığını düşünüyorum.Nasıl ki mü minleri kullanıp yeri geldiğinde dar ağaçlarına götürttüyse masonlarıda öyle kullandı. Ama bir fark daha var m.kemal dünya nezdinde var olan mason gücünden çekinip bazen onlardanmış imajı vermiş bazende onlardan olmadığını kanıtlamak için derneklerini kapatmıştır. Hasılı m.kemla nei düğü belirsiz ihanet iiçinde bir insandı. Gelelim komutanlara şu günümüzde müslümanlardanda acziyet gösterip masonlara katılan sayısı hayl fazla zaten masonlara dikkat edin hepsi üst düzey bürokrasiden yada oralara gelmeye aday.Günümüzde sistem müslümanları öcü diye gösterirken nedense masonlara karışmamktadır. Bunuda ben yine yeryüzündeki masonların etkinliğine bağlıyorum. |
--->: Atatürk ve mason duruşu Zaten Oradan Atatürk'ün Masonlarla birlikte olduğu anlaşılıyor. Masonlar müslümanlığı sevmezdi. Tabii üzüm üzüme baka baka kararır. |
--->: Atatürk ve mason duruşu Atatürkün masonlukla yakından uzaktan alakası yoktur. Bunlar enformasyon ve istihbarat gücünü büyük ölçüde elinde tutan batılı yahudi kaynakların yaptıkları provokasyonlardır ve siz de buna alet oluyorsunuz. Bu batılı lobilerin amacı ise, cumhuriyet kurulduğundan beri Atatürkün gösterdiği yoldan ayrılmayan ve onun ilkelerini benimseyen Türk halkını, takip ettikleri önderi karalamak suretiyle sonuçta izledikleri yoldan yıldırıp, uluslararası kapitalin kucağına itmektir. Uluslararası kapital ise bu yahudi lobilerinin elindedir.Dolayısıyla Türk halkına diyorlar ki, bakın sizin lideriniz de zaten bizden di, bırakın bu ulusal bağımsız güç olma ayaklarını, gelin bütün pazarınızı bize açın, çalışmayın üretmeyin, biz size her bir şeyi sizin imal edeceğinizden de ucuza satarız her türlü ihtiyacınızı karşılarız. Bu lobiler haliyle Türkiyede geniş kitlelere nüfus etmek için içeriden güvenilir bir topluluğu kullanacaklardır. Bu topluluk tercihen kafası fazla çalışmayan, hür bilimsel ve mantıksal sorgulamadan yoksun bireylerden oluşmalıdır ki, sorgulamadan düşünmeden onların her dediğini yerine getirsinler. Bu topluluk ise tahmin edebileceğiniz gibi, ezber ve dogma bir eğitim metoduyla yetişen tarikat ve cemaatlerdir. Gelinen noktada Türkiyenin uluslararası serbest pazara açılmasında ve giderek ulusal bağımsız güç kimliğini kaybetmesinde bu tarikatçi ve cemaat kesiminin uluslararası lobilerle olan işbirliği büyük önem arzetmektedir. Aynı olgu sadece Türkiyede yaşanmamaktadır. Batılı lobiler, diş geçirebildikleri her ülkede ulusal cı politikaları yokeden girişimlerde bulunmakta ve halkı giderek batılı zengin şirketlerin pazarı haline getirmektedirler. Bunu yaparken izledikleri yöntemler hep aynıdır. İlk olarak direkt hedef aldıkları şey toplumun en önem verdiği ve bir nevi geniş kitleleri aynı hedef doğrultusunda (ki o hedef bağımsız güç olma hedefidir) birleştiren bir zamk görevi göreven önemli tarihi şahsiyetleri (Atatürk gibi) karalamak, değişik sıfatlar ekleyerek halkın gözünden düşürmek ve bu yolla direnci kırmaktır. Bu şekilde bütün ulusal güç olma iddiası olan ülkelerin devrimci liderleri yalan yanlış haberlerle karalanmaktadır. Atatürk Türk halkına yaşadığı dönemde onurlu bir kimlik kazandırmıştır. Atatürk'ün yaşadığı dönemde Türkiye bugün kü dünyada bir Almanya bir Japonya kadar önemli bir ülkeydi. Çünkü başında dünyanın takdir ettiği ve dehasına şapka çıkardığı bir lider vardı. Yaptığı icraatları herkes istediği gibi tartışabilir. Ama şu an halen geldiğimiz noktada, Avrupada medeniyetin göbeğinde, Türkleri halen fesli ve gerikafalı hayal edip te Türkiyeye gelince gördüğü manzara karşısında duduğu uçuklayanlar varsa bu Atatürk'ün dahiyane bir eseridir. Bugün batı bilim dünyasına ve kullandıkları dile araplardan daha kolay adapte olabiliyorsak, bu ileriyi görüp Türklere, Türk'ün gırtlağına en uygun latin harflerden yeni bir alfabe yaratan Atatürkün eseridir. Bu gibi forumlara böyle abuk sabuk yorumlar yapmadan önce, iyi bir tarih bilgisine sahip olmak gerekir. Tarihi sadece okumak marifet değildir. Tarihin yaşandığı dönemi bütün şartlarıyla göz önüne getirebilmek ve yaşananları o şartlar çerçevesinde ele almak lazım gelir. Yoksa bir nesil gelir, Çanakkalede ingiliz sömürgelerinin toplama askerleriyle ve ingiliz donanmasıyla savaştığımızı bile göz önüne almadan ingilizlere soykırım yaptık mı acaba diye şüphe içinde yaşamaya başlarız. Batı kaynaklı hiçbir haberi direkt bilgi kaynağı olarak seçmeyin. Bizim kendi kaynaklarımız her türlü olayı gayet derin bir şekilde herkesten daha iyi ve derinlemesine açıklamaya yeter. Bu topraklarda yaşanan hiçbir olayı elin amerikalısı ve ingilizi Türkten daha iyi bilemez. Gerici provokasyonlardan uzak durun. Kendinize Atatürkün ilkelerini ve bilimsel bilgi ile düşünceyi rehber edinin. |
--->: Atatürk ve mason duruşu Ya çok pardon ama sizin atatürkle alıp veremediğiniz ne ben anlamıyorum.Atatürk;kalp fikir ve irade adamıydı.Bu yüzden onu çekemiyo olabilirsiniz.Atatürk dinsiz flan diildi tamam mı.Eğer Atatürkün kurduğu türkiye cumhuriyetinde yaşıyorsan onu sevmek ve saygı duyman lazım.Bu ülkeyi kurtaran Atatürk'tür.Bu sebep bile onu sevilmeye değer kılıyo.Siz kimsiniz de Atatürke dil uzatabiliyosunuz.Şu an ki başbakanımız türkiyeyi satmaktan bşka bişey ypmıyo.Ama Atatürk Türkiyeyi satmadı türkiye kurdu.Bastığın her karış toprakta başta Atatürkün emeği,cesareti ve çabası sonrada şehitlerimizin asil kanı var.Bu topraklarda özgürce nefes alabiliyosan %90 ona borçlusun.. |
--->: Atatürk ve mason duruşu Alıntı:
Ne kadarda hamasi ve boş söylemler.Artık demir yumruklarla yönetilmiyoruz.Konjoktör ve herşey değişti sözüm ona bizlere dayatılanı sevmemizi bizden isteyenler bir taraftan da nasıl oluyorda özgür iradeden bahsediyorlar ve kendilerini özgürlükçü diye takdim ediyorlar elinsaf. |
tarih ktaplarına baktığımzda birçok devlet kurulmuş ,yıkılmıştır ve hatta kim tarafından yıkıldıkları da belli ve yerine hangi devletin kim tarafından kurulduğuda bellidir. osmanlı devleti kimler tarafından yıkılmıştır acaba? |
--->: Atatürk ve mason duruşu Atatürk ün gerçekten bunlara karıştıgına inanıosanız yazık.. Atatürk ün siyasi zekasını herkes anladı bi biz anlıyamadk .. bakın Atatürk ün masonlar tarafından öldürüldügüne işaret eden kuvvetli olgular var (kaynak : Atatürk öldü mü ? öldürüldü mü ?) yani Atatürk sadece cephede savaşmadı siyasi olarak da savaştı .. Lozan da bunu görürsünüz sonuçta mahvolmş kaynakları tükenmş bir devletiniz var bazı tavizleri vereceksiniz ama ne kadar az zararla çıkabilirsiniz ? bu sorunun cevabını Atatürk çok iyi vermiştir ve bunun sonucunda T.C. varlıgını sürdürmektedir.. Lütfen dogru anlıyalım dogru anlatalım , biz atalarımıza sahip çıkmasak ermenisi tabi küfür eder.. |
--->: Atatürk ve mason duruşu atatürkün mason oldugu localarına üye nosu kayıt numarası bile mevcuttur tarstısmaya gerek yok kendisi ayasofya camisini müzeye cevirmistir müslümanları hayal kırıklıgna ugratmıstır müslüman olsaydı bunu yaparmıydı |
--->: Atatürk ve mason duruşu 03/15/2010 saat:13, 35 te yazan ziyaretci hiç kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ve ben 1982 yılında cuntanın koyduğu hiç bir yasaya saygı duymuyorum. faşizan bir idere olduğundan zoraki kabulleniyorum. m. kemali de sevmek zorunda değilim insanın gönlünün dümeni elinde olsa istediği yöne çevirir lakin bu öyle değil. benim peygamberime hakaret eden kim olursa olsun yaptığı adiliğin ve alçaklığın karşılığında cevabını alacaktır bu, m. Kemalde olsa. sonra M kemal sanki yalnız başına savaşmış gibi ne o öyle dayılanmalar ve yalakalıklar onlarca kahraman komutanlarımız vardı niye onları hiç anmıyorsunuz. işte bu yüzden sizin sevdiklerinizi bizler sevemiyoruz. Bizim sevdiklerimizide sizler: ama biz sizlere sevmek ve saygı duymak zorundasınız diye bir dayatmada bulunmuyoruz. Niye biliyormusunuz: baskıcı ve zulmedici zalimlerin yeri ancak cehennem çukurlarından bir çukurdurda ondan. ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM....................... |
--->: Atatürk ve mason duruşu ismet Paşa bile Atatürk için ; iyi bir siyasetçi demiştir.Hiçbir kaynakta göremezsiniz ki askeri kabiliyetinden övgüyle bahsetsin.Keza yaptığı siyaset ise , sonuç itibariyle zoraki dayatmadan ibaret.Ha rejim değişikliği olur amenna...Ama nasıl olur , bu kadar da sinsice olur mu ?İpler bir kişinin elinde.Bu kadar benci zihniyet ,bu kadar yozlaştırma...çok acı...İyi bir siyasetçi mi?Tabi. Sonuna kadar.Min şerrin siyaset.Min şerrin cumhuriyet. |
--->: Atatürk ve mason duruşu Türkiyemizin 80 yıllık geçmişine bir bakın Allah aşkına, en büyük HIRSIZLAR, en büyük DOLANDIRICILAR, otel odalarında ve fuhuş hanelerde basılan en büyük AHLAKSIZLAR, enbüyük DİNSİZ ve DİN DÜŞMANLARI, EN BÜYÜK VATAN HAİNLERİ, kendi Tarihine düşman olan en büyük AHMAK, vs vs vs bu ihanet çetelerinin kullandığı bir tek şey var oda m kemal türkiyede atatürkçülüğü kaldırın göreceksiniz: Ne terör, ne devleti dolandıran namussuzlar, ne yetim hakkı yiyen çeteler, ne uyuşturucu şebekesi, ne kadın ticareti, ne ergenekon namussuzları, ne ADD adını kullanarak hıristiyan misyonerleri, ne bu ülkenin insanını: Sağcı solcu, kürt türk, Alevi sünni diye ayıran yobaz bağnaz ve ırkçı, hasılı tüm kötülüklerin kaynağı bakın kuruyormu kurumuyormu? |
--->: Atatürk ve mason duruşu Milliyetçi ,Laik ,Kemalist zihniyet kendini hep ne ile aklamıştır..Ettikleri zulümü sosyalist Ataürkçü kisvesi altında saklamış ve tertemiz ak pak sunmuştur Millete.Görüşleri ne olursa olsun,binlerce insan bu kisve altında neler yaşamıştır hakeza hala yaşamaktadır. Körelesi zihniyet..Kahrolası... Nur tamamlanacaktır... |
--->: Atatürk ve mason duruşu Kafirler istemesede!!!!!!!! |
--->: Atatürk ve mason duruşu sadakte ve bi'l hakk-ı natakte...efendim.. haklısınız. |
--->: Atatürk ve mason duruşu Arkadaşım ben bu zihniyeti anlamıyorum. Tamam şuan beni de bazı ikilemlerde kalmam bu siteye taşıdı. Ama bu asla Atatürk'ün Orhan Gazi'lerden bize miras kalan, Fatihler, Yavuzlar, Selimler yetiştirmiş Teşkilat-ı Mahsusa tarafından yetiştirilen devlet adamı olduğu gerçeğini değiştirmez. Zira atalarımız yani sizin de atalarınız onun kurduğu bir ordu nezninde canlarını bir vatana kurban etmişlerdir. Nitekim Osmanlı'nın tek varisi bizler değildik. Ermenistan, Makedonya, Libya, Arnavutluk ve hatta AB üyesi Yunanistan... Bu gün ki hallerine bir bakın! Onların en az biz kadar iyi olamamalarının sebebi dolaylı olarak TÜRK olamamaktır. Şunu demek istiyorum ki bizim gibi bir lidere ve teşkilata sahip olamamaktır. Ha şu var! Atatürk bir peygamber değildi. Sen ben gibi insani bünyesel bir reaksiyona sahip kişilik değildi. Kimsenin ondan bir mucize beklemesi mümkün değildi. Yeni bir devlette kurmak o kadar kolay değildi; hele de 10 yıl boyunca savaşın birfiil içerisinde olan yorgun ve fakir bir milletle. Yine imkansıza yakın olan oldu. Bu devlet kurulurken de bazı imtiyazlar verilmek zorundaydı. Kerkük, Musul'un "geri alınmak üzere" verilmesi gibi. Nitekim YY ın en mason adamı Atatürk'ün silah arkadaşıydı ve icraatlerinden dolayı o şahıs tarafından öldürülmüştü. Şimdi size şunu soruyorum! Kaç devlet kurdunuz? Kaç devlet adamıyla 2 kelam ettiniz? Kaç kitap okudunuz? Hangi kaynakları araştırdınız? Kısacası neye göre konuşuyorsunuz? Şundan eminim ki ozaman ki sizin kafanızda ki insanları yanıltmak ya da daha farklı bir amaçla bu duruşu sergilemiştir. Ne var ki bugün sizin adlarınızın john, josef ya da cristina olmasının önünde tüm benliğiyle duran bir lidere olan şükranınızı ödemek zorundasınız. |
Bu konular üzerinde çok yazdık çizdik işkembe-i kübra dan yazmadık.Hasılı uzatmadan şu yukarıdaki papağan misali sürekli tekrarlanan ve ölümü gösterip sıtmaya razı eder tavrı bırakın. |
--->: Atatürk ve mason duruşu atatürk olmasa bugün türkiye üzerinden ortadoğuya giden avrupalılar müslümanlığı yok etcekti. bu gün müslümanlık varsa atatürk sayesinde var. yatın kalkın bi allaha bi peygamberimize bide atatürke dua edin |
--->: Atatürk ve mason duruşu Bu gün müslümanlık varsa atatürk sayesinde var mışşş. Son zamanlarda hiç bu kadar gülmemiştim. |
--->: Atatürk ve mason duruşu O zamanlar yani Milli Mücadele döneminde Müslümanlık sadece Osmanlı'da mı vardı...ki Mustafa Kemal olmasaydı yok edilecekti yargısına varıyorsunuz.Hakeza bu söyleme zerre katılmamakla beraber bu durumu da göz ardı etmemenizi rica ediyorum.Atatürk Müslümanlığı kurtarmış bizlere armağan etmiş değildir.Yada varsa buna dair bir ispatınız buyrun tartışalım. |
--->: Atatürk ve mason duruşu Atatürk bir masonsa neden masonları huzurundan kovsun? Neden onlar tarafından öldürülsün?Neden ittihat ve terakki cemiyetinden ayrılıp onlara karşı hareketlerde bulunsun ?(ki sırf bu yüzden sayısız suikast girişimleri olmuştu Mustafa Kemal'e) Sadece duruşunda ya da bir kaç sahte belgeden bir kaç uydurma hikayeden bu kanaatlara nasıl varıyorsunuz anlamadım. Diğer yapılanlar hiç mi aklınıza gelmiyor. |
--->: Atatürk ve mason duruşu mustafa kemal, kesin mason muuu? bence elimizdeki kaynaklar ile bu kesin değil. Bir ilişkisi/ilintisi olduğu belli, sonra çıkmış mıı, ya da ne olmuş meçhul. Osmanlı nın o topraklarında şüphesiz sayısız hesap dönüyordu. Bu bir satranç. Ben M.Kemal'in tüm bu yaptıklarını tek başına düşündüğüne de inanmıyorum. Çünkü, bir ara halifeliğe özenen, bir ara sosyalizme yakınlaşan biri.. İttihad ve terakki nin içinden gelme, zaten selanik de buranın merkezi. Gittiği okul, şemsi efendi deniyor, yoksa simon zvi mi? İzmir iktisad kongresi oluyor. 1. Meclis in dağıtılmasının hemen ardından. Burada birileriyle görüşüyor. Sonrasında daha başka bir m. kemal çıkıyor karşımıza... İhtiraslı biri olduğuı belli, bunun hem latife hanım'ın anlattıklarından, hem de enver paşa'nın saraya damat olmasıyla, onunla olan rekabetinden de anlıyoruz. Vahdettin ile en çok görüşen paşa, zaten. Hem, soyunun karanlık oluşu, yaptığı devrimler ile neye hizmet ettiği noktasında ciddi şüpheler oluşturuyor. Yol,yöntem ve fikir olarak daha baştan ayrılsak da, tüm bu olanlarda Puzzle ı tamamlamak istiyor insan. . . ne, kim, ne için, nasıl??? M. Kamal ile alakalı belgeler belli oranda saklı tutuluyor. Bir insan aradan 100 sene geçmesine rağmen, onun hakkındaki şeyler neden saklı tutulur? neden? iyi bir adam ise ve zaten sevmemiz bekleniyor, devlet eliyle, iyi de şu adamı tam bi tanıyayım deyince bu sis perdesi. . . Masonluğun o yıllardaki formu, günümüz gibi de değil. Onu da belirteyim. Daha safiyane görüntüsü var o yıllarda. Osmanlı padişahlarından biri de mason keza... neyse... içerden biri "canı cehenneme" diye bağırıyor ama, o içimdekine sus! işareti yapıp, kaşlarımı çatıyorum... selam ile.. |
--->: Atatürk ve mason duruşu Siz bu kanaatlere Atatürk'ün bizzat yazdırdığı tarih sayfalarından mı varıyorsunuz.Suikast girişiminin olması (keza bu girişimlere bir örnekte İzmir Suikasti) kanıt mıdır?buradaki verilere.Yalçın kÜçük'e bile suikast girişimi olmuş zamanında, varın siz düşünün gerisini. Bana öğeretilen tarihin tamamı yalanmış...diyor ya Üstad.ondan işte..Neyse. |
--->: Atatürk ve mason duruşu ( neyse :) ) Atatürk'ün el yazmaları da ayrı tabi. M. Kamal, iyi ihtimalle bir ide. Allah'a inanıp, dine inanmayanlardan. 6 sayfalık bu el yazmalarında, Kuranı muhammed yazdı gibi açık ifadeler var. DİN konusunda akıl hocası august comte. . . Malum, ilerlemeci tarih anlayışı. . . Şu aşamada işimiz zor. Yanlış yaptığı ayan beyan olan bu insanın, tüm bunları nasıl gerçekleştirdiği noktasında "komplo teorisi" üretme fırsatımız yok. Doğru ve kesin bilgilerimizi dahi kabul etmezken ataistler(ateist değil) , senaryoyu bu bilgilerle tamamlaması güç. . . Kimbilir belki de bir ajandır? Ya da , dış güçlerin o yıllarda desteğini alarak, tıpkı bugün ki, askeri darbeler de, kamplaşmalarda olduğu gibi, öne çıkmış/çıkarılmış biridir? Türkiye'de askeriye, neden dinsizliğin önde giden mekanıdır. Bu kırılma ne zaman gerçekleşmiştir? İsrail, yahudiler ile olan bu kuvvetli bağın temeli ne zaman atılmıştır? Acaba onlar da , bizi incelerken, asker tarafımızın güçlü olduğunu görüp, oraya mı çomak sokmuşlar, orayı mı ele geçirmişler? Türkiye'de neden birinci sorun : İrtica? Ve türk askeri, hep iç düşman odaklı, dışarda zaten nato askeri. Bunun anlamı ürkütücü. Küresel güç , içerde müslümanları hallediyor, dışarda da çıkarları doğrultusunda kullanıyor. Kore'de olduğu gibi... neyse.. :) selam ve dua ile.. |
--->: Atatürk ve mason duruşu " Gökten indigi sanılan kitaplar" kelimesini kullandıgını gördügünüzde (videosu var) kendisinin müslüman olmadıgını rahatlıkla söyliyebiliriz.Bilirsiniz ki imanın şartlarından biri kitaplara inanmaktır. Bir diger konu ise şapka inkilabı sırasında şapka takmayı reddeden yüzlerce din adamını idam ettirmiştir. Camiler kapatılmış kiraya verilmiştir. Öyle ki oduncular camilerde odun kesmekte,nalbantlar cami içerisinde nal çakmaktaydı. Mason locaları kapanmamıştır kendilerini fesh etmiştir. Bunun amacı ise devlet tarafından kapatılan derneklerin asla tekrar açılamama gibi bir durum söz konusuydu ancak mason locaları kendini fesh ettigi için kapatılmamış sayılacak ve ileride tekrar açılabilecekti nitekim de açıldı. |
|
--->: Atatürk ve mason duruşu emirahmedyasin......sana dayatılan bişi yog karaçarşaf giymeye çok meraklıysan git irana dinini orda yaşa....atatürk cumhuriyeti cuma günü cumanamazından sonra kurban keserek açtı sen adama hala dinsiz diyebiliyosan sen dinden çıkarsın faşitslik yapmayın.... |
Bir not: TÜRKLER in yeni atası RECEP TAYYİP ERDOĞAN diyenlerin ciddi delilleri var bu arada RECEP TAYYİP ERDOĞA na türklerin atası anlamına gelen ATATÜRK dese çok güzel olur diyorlar bak sen şunlara:) |
--->: Atatürk ve mason duruşu arkadaşım madem m.kemal ittihat ve terakki cemiyetini kuran kişilerden dir ittihat ve terakki zaten Sultan 2.Abdülhamid' e karşı kurulmuş bir cemiyet iyi araştırsanız balkanlardan gelen 15000 haraket çabulcu idi yani müslüman bile değildi yinede Sultanlar sultanı halfemiz efendimiz Abdülmadid Han kardeşi kardeşe kırdırtmamıştır tarihi okuyun ve ondan sonra burada yazı yazın burada bi takın sözler söylemk istedim bazı arkadaşlar anlamıştır zaten bütün herşey burada var buyrun bakın istalin cadddeve sokaklarını gezme şansınız oldu ise bir araştın Kemalizmin Karın Ağrısı |
--->: Atatürk ve mason duruşu bu fotonun hangi tarihde çekildiğini bilen veya bulabılecek ( kesin bir kaynaktan) varmı____?? |
--->: Atatürk ve mason duruşu zannedersem kısa bir araştırma sonrasına internette bulabilirsiniz... sorduğunuz iyi oldu ben de bakacağım inşallah... selam ile.. |
--->: Atatürk ve mason duruşu Mason duruşu dediğiniz hasılı asker komutan duruşudur boş boş ayrıntılar hakkında konuşmayın Atatürk bu vatanı şimdiye kadar yöneten en iyi yöneticiydi bunu kabul edin.Ayrıca savaşta önemli olan askerin yiğitliği değildir...Askerin gücüne güvenip savaş kazanamazsın önemli olan coğrafya kullanımı ve Allaha karşı sorumluluktur bunuda komutanlar düşünür planlar yani savaşın kazanılmasında birebir askerin rolü çok düşüktür karşıdaki adamın askeri asker değilmi sen neyine kibirleniyosun diye sorarlar adama madem Allahımı dinimi seviyorum diyosun e ne bu kibir o zaman...Adam senin vatanını kurtarmış biraz saygı duy...Aslında konuşmaya değmez sizi asmak lazım lideriniz olan ajanı assak hepiniz korkarsınız semirmiş islam düşmanları münafıklar... |
|
--->: Atatürk ve mason duruşu ........................... |
--->: Atatürk ve mason duruşu İçinizden kendini bilmezin teki çıkmış Peygamberime laf eden kim olursa Atatürk dahi olsa karşı çıkarım sevmem gibilerinden bir laf etmiş. Terbiyesiz insan, kanıtın var mı? Gerçekten belgen var mı da sen böyle bir cümleyi kurma cüreti bulabilmektesin kendinde? Dediğinde haklısın Atatürk dahi böyle bir laf etmiş olsa,kızalım,sevmeyelim. Ama hani nerede böyle bir laf? Atatürk'ün din üzerine söylediği sözleri barındıran birsürü gerçek,doğru kaynaklar var. Sen nasıl bir cesaretle, nasıl bir yanlış bilgiyle bunu söyleyebilmektesin? Atatürk,Sultan Abdülhamid'in istibdad döneminde genç bir subaydır. Tarihi iyi okuyun. Ülkenin başka devletlerce parçalandığını görürken genç bir subay veya genç bir sivil, genç bir delikanlı nasıl kendini tutabilir, nasıl tepki koymaz? Atatürk bunu yapmıştır. Senin ülkeni 5'e bölseler sen evinden çıkıp sesini çıkartmayacak mısın? Bu mu senin vatan sevgin, ümmet sevgin? Buradan nereye geleceğim. Atatürk ve masonlarla olan ilişkisine. İstibdad döneminde heryer devrin Padişahı Sultan Abdülhamid'in hafiyeleriyle doludur,bilmeyeyeniz varsa dönem kitaplarını,Osmanlı tarihçilerini okusunlar. Bu hafiyelerin tek giremedikleri yer neresiydi biliyor musunuz? Mason Locaları. Çünkü Saltanatlığın gitme korkusundan,Masonlarla iyi ilişkiler kurulmuştur devletin sadrazamları arasında. İşte bu sebeble Mason Localarına girmezdi hafiyeler. Tarihi iyi okuyun tekrar ediyorum. Atatürk ve diğer genç subayların ülkeyi kurtarabilmek için toplanabilecekleri tek güvenli yer bu localardı. Eğer Atatürk zaten mason olsaydı, zamanında mason locaları kapatılmazdı nasıl Atatürk şeriatçı değil çünkü tekke ve zaviyeler kapandı diyorsanız bu gerçeği görmeniz gerekir. Ve bu adam tutmuş gelip ülkenizi kurtarmış siz bu adama mı ne idüğü belirsiz diyorsunuz? Şimdi biriniz İngilizin ayaklarını yıkıyor,biriniz Fransızın arabasını yıkıyor, biriniz Yunan'ın hizmetçiliğini yapıyordu. Güzel yavrularımıza,bayanlarımıza yapılacakları zaten söylemiyorum bile. Tarihi iyi okuyun. Her fikiri, her düşünceyi okuyun. Yazık.. |
--->: Atatürk ve mason duruşu İngilizler şu toprağa girseydi, mustafa kemal'in yaptıklarından daha başka hiçbirşey yapmazlardı. zaten kızları soyup soğana çevirdiler... bin kere söyledim, ahan da bin bir oldu... selametle... |
--->: Atatürk ve mason duruşu gerçekten çok saçma bir resim.. ama madem daha önce dedildiği gibi atatürk mason sa neden türkiyedeki mason localarını kapatırdı bende bunu ilk önce bölye düşündüm fakat kendinin mason olmadığını görünürde kanıtlıyor olabilir de çünkü masonlar gizli olarak da dernekler kurabilirler ki gizlilik konusunda iyidirler.yani atatürkün mason olduğunu iddia etmememizin sebebi yoktur öte yandan da mason olduğu iddia edilsede bile BÜYÜK BİR LİDER dir. resime gelince o sadece bir saygınlığın ifad..esidir diye düşünüyorum.. |
--->: Atatürk ve mason duruşu Masonlukta Üç Nokta’nın sırrı Bir gizli semboller topluluğu olan Masonluk’ta en az üçgen kadar önemli bir diğer sembolde “üç” rakamı. Kendisini “Alegori perdesi arkasına gizlenmiş sembollerle tasvir edilen bir ahlak sistemi olarak” tanımlayan Masonlukta “Üç”ün özel bir anlamı vardı. Bu yüzden Masonik semboller arasında en sık rastlanan şekillerden biride “Üç nokta”ydı. Çünkü Masonluğun babası kabul edilen Hiram Usta’nın meslek sırlarını elde edemeyince onu öldüren kalfa sayısı Üç’tü. Karanlıktan yararlanarak mabedin Üç kapısında gizlenmişlerdi. Hiram Üçüncü darbede ölmüştü. Mason Locaları’nda yemin kürsüsünün üzerinde üç kutsal kitap bulunurdu. Bu üç kitabın yanında da üç sütun. |
--->: Atatürk ve mason duruşu merrhaba arkadaşlar. uzun süredir selanikli kemali araştırıyorum. ve birçok yerde gördümki resmi kaynak olarak hiçbir kaynak yokki bu adam şurda doğdu. adresi şuraydı. tarih gün ay yıl şuydu. babası dedisi halası amcası teyzesi şuydu. gibi hiçbir veri yok. herşey hayal mahsulu. mecbur kalarak dönemsel araştırmalr yaptım. yüzde 99 sebatayist çıktı. amerikayla olan ilişkileride emparyalizm düşmanlarını şaşıtacak kadar yakın. arkadaş kim ne derse boş laf söyler. tek dolu laf var o da arşivlerin sansursuz açılmasını ve çok yakın olan cumhuriyet tarihinin objektif verilerinin incelenmesi. haa sakın açık ne demeyin. değil arkadaşlar. zaten yarısını yaktılar. nerde görülmüş devlet arşivinin yandığı siz düşünün artık? |
--->: Atatürk ve mason duruşu bela sorarım atatürk neden öldü nasıl öldü sence şuanki cumhur başkanı yaad özel göz altında olan birisi direk hastalıktan ölme gibi riski olabilirmi günde kac defa kontrol ediliyo onlar mustada kemalı kim lider yaptıysa onuda nlar almıştır muhakkak amacından saptıgı için ola bilir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:14 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük