kalbi kardelen´isimli üyeden Alıntı ↑
düşünlelerinizi bizimle paylaştığınız içn teşekür ederi.Bununla beraber ,bızımle paylaştığınız düşüncelerin bairçokğunda sizinle aynı görüşteyın,
Kişi o toplumdan ayrıldıktan sonra,kendini boşlukta hıssedıyorso,demekki kişi için gereklidir,
Ancak sıze katılmadığım bır yer var;kişini amacı "cemate girerken zaten meselemiz sahıslar olmadı ise yada değilse Allah Rızası ise bunu görmeyız"
Bir avuç bılyeyı yuvarlamaya kalkarsak mutlaka bunlardan bırı yada bırkaçı çarpışacaktır.
Bana göre her şey iki başlıdır......Sevgi,anlaşmazlık.
suç ta iki başlıdır.Diyelimki bir insan suçlu olsun.Peki onu suç işlemeye iten faktörlerin hiç mi suçu yok.?
Ben bır cemaata ıntetnette üye oldum.Onlarla aylarım geçtı.
Artık o sıtenın görünemeyen tarafların fark etmeye başlamıştım.
Şöyle bir durum var;
Eğer Allah sizi iyi biliyorsa kul'un kötü bilmesinin ne önemi var!
YOOOOKKK Allah sizi kötü biliyorsada kulun iyi bilmesinin ne önemi var.
Eğer o site hak rızası için çalışıyosa benım onlar hakkında negatıf düşünmemin ne önemi var?
yok ben ve benım gibilerin inancın kullanarak başka fiili amaçlarına ulaşıyorlar isede ,
Hak katında zaten değerlendirilir.
Bunları sizinle paylaşmaktaki amacım,aslında hiçkimsenın görüşü le çarpışmak değildir,sadece katıldığım ve katılmadığım tarafları paylaşmaktır.
Kaldıki;ismini şuan hatırlayamadığım bır felsefeci şöyle söyler;
"BENİMLE AYNI DÜŞÜNCE OLAN HERKESTEN ,KORKARIM"
Aslında aynı bakıyorsunuz sanırım tam anlamadınız kalbi kardelen zaten insanlar Allah rızası için biraraya geliyor haberleşiyor toplanıyor ve sohbet ediyor bundan feyz alıyor ve rahatllıyor yani kişiler için kimse kanımca kalkıpta cemaate bağlanmıyor
Benm babam evliliğin ilk yıllarında cemaat sayesinde sigarayı bırakmış kötü ortamdan kendini korumuş ve kendini müthiş yetiştirmiş bir adamdır ben hayran
kalıyorum kendini geliştirmeli insan sorularına cevap alabilmeli cemaatte
ayrıca bu felsefi görüş cemaatte işlemez nedenine gelince Eğer şahıslar bir düşüncede aynı düşünmüyorlar ve fikir çatışması oluyorsa bu da zararlıdır
cemaatler kardeştir hemde aynı anne babadan gibi samimi söylüyorum ahilik vardır ve hepsi birbirine ıhvan der hepimiz başka düşünsek ne olcak halimiz