![]() |
Karpuz meyvemidir, sebzemidir? Simdi ilk basta meyve olarak düsünüyorum ama sebze olup olmamasida düsündürücü geliyor. Sizlerin fikirleri nelerdir:brush: |
--->: Karpuz meyvemidir, sebzemidir? bence baklagildir yanlışın var ne meyve ne sebze :D |
--->: Karpuz meyvemidir, sebzemidir? Baklagillerden olanlar meyve ya da sebze olarak gecmiyor mu? |
--->: Karpuz meyvemidir, sebzemidir? Alıntı:
o zaman buğday ne? |
--->: Karpuz meyvemidir, sebzemidir? Karpuz kesin baklagillerden mi? |
--->: Karpuz meyvemidir, sebzemidir? Alıntı:
kesin baklagilmi dedim? o espiriydi:p ben bilmiyorum nedir ama allahın bir lutfu işte meyve diye yiyoruz:flowers: |
--->: Karpuz meyvemidir, sebzemidir? Karpuzun kimlerden olduğu konusunda pek bi fikrim yok ama güzel bi soru omuş. Benimde kafamı meşgul eden bu tip sorular var, mesela;Kahve ne renktir?:) |
--->: Karpuz meyvemidir, sebzemidir? kahve kahverengidir:D |
--->: Karpuz meyvemidir, sebzemidir? karpuz kabak gillerden bir sebze karışımı meyvedir... |
--->: Karpuz meyvemidir, sebzemidir? İnsan düşünce ile görür,duyar,Herşeyden yararlanan,herşeyi düzene koyan ,başa geçip yöneten düşüncedir.Geri kalan herşey kör,sağır ve dilsizdir. EPIKHARMUS. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:33 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük