![]() |
Dünya kırizine çare buldum Alıntı:
dini islamın eksikliği yok ama dini işine geldiği gibi yorumlayanların yüzünden ne zekat ne vitre hakkınca toplanıp yakınndaki evi olmayan kirada duranlar varken afrika gibi yerlere veya kendi cematlarının yurlarına kendi borularının öttürüldüğü yerlere veriliyor aktarılıyor çevrelerindeki fakirlerin hakkını sahabe kiramın yaptığı mahacur ve ensarın dünya malını paylaşdığı gibi paylaşılmadığı sürece İslam müslümanları diğer dinler arasında şamar oğlanı gibi tokatlanıp itilip kakılıp rezillikden kurtulamaz çare dincikominizim partisi kurmakta varsa bir Allah dostu dünya menfaatı düşünmeyen kursun bu partiyi ALLAHRIZASI İÇİN |
--->: Dünya kırizine çare buldum hem dinci hem kominist??? kavram karmaşası!!! |
--->: Dünya kırizine çare buldum bi film izlemiştim yıllar önce,adını unuttum şimdi.o aklıma geldi .herif yahudiydi.ama benimsediği inanç nazizimdi.:brush:tabi aileside yahudi.ailesinden falan nefret ediyo yahudi diye.ha bire yahudi karşıtı eylemler falan yapıyo.ama yahudi olduğu içinde için kendini kemiriyo.ta sonundada çözümü kendine bombalı saldırı yapmakta buluyo.kendini havaya uçuruyo. :brush: çok ironik dimi. |
--->: Dünya kırizine çare buldum Alıntı:
Siz hangisini değiştiremiyorsunuz ya da hangisine tepkilisiniz? Ortada değiştirilemeyecek bir durum da yok. Kominizm çökmüşken İslam dini ise ideolojilerüstü bir yaşam ve düşünce sistemi getirmişken kominizmi ona ek olarak göstermek islam dinini geriye götürmek olur. |
iide ben yahudilik diye bi kelime kullanmadımki zaten.hem ben her hangi bi şeye tepkili falanda değilim yahu.yada bişeyi değiştirme cabasında değilim.böle komünizm ve din yanyana okuyunca aklıma geldi,izlediğim bi filmi aktardım.adam nazizmi benimsemiş ama ırkı yahudi.yahudi sever bi nazi olamayacağı ve adamında ırkını değiştiremeyeceğinden dolayı kendini (yani bi nazi olarak bi yahudiyi)imha etmesi söz konusu.bir nazi militanı olarak yahudi karşıtı son eylemi. yani adam tam bir hata.tıpkı dinci komünist kavramı gibi... bu arada kominizm diye bişey yoktur.komünizm olmasın o.dinci kominist arkadaş daha baştan kaybetmiş bence :))) |
sizinki şuna benziyor kadına dokunmamaya yemin etmiş raib nehirde boğulan kadını görünce günahmı diye düşündüğü gibi sizde dincikominizime takmışsınız ve belliki tuzunuz da kuru galiba acı çekenlere açız diyenlere kalbinizini kulağınızı tıkamışsınız çığlıklara Allah cehennemde size kulağını tıkar artık kominizmin eksikliği din yani Allah görüyor derdi olmayışındandır dini islamın eksikliği yok ama dini işine geldiği gibi yorumlayanların yüzünden ne zekat ne vitre hakkınca toplanıp yakınndaki evi olmayan kirada duranlar varken afrika gibi yerlere veya kendi cematlarının yurlarına kendi borularının öttürüldüğü yerlere veriliyor aktarılıyor çevrelerindeki fakirlerin hakkını sahabe kiramın yaptığı mahacur ve ensarın dünya malını paylaşdığı gibi paylaşılmadığı sürece İslam müslümanları diğer dinler arasında şamar oğlanı gibi tokatlanıp itilip kakılıp rezillikden kurtulamaz çare dincikominizim partisi kurmakta varsa bir Allah dostu dünya menfaatı düşünmeyen kursun bu partiyi ALLAHRIZASI İÇİN |
ya ne diyorsun dostum sen eheh. neyse :snoozer_09: bu arada şu bahsettiğim filmide buldum ben.kaç haftadır kafaya taktım buldum nihayet.the believer mış adı.belki merak edip izleyen olur.cidden ilginç güzel film he. The Believer (2001) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:47 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük