mhmt´isimli üyeden Alıntı ↑
Yavaş ol. Abartma. Kimse sana İsrail yanlısı demiyor. Lüzumsuzca Celallenme..
Mitingleri eleştiriyorsun. Elimizden sadece dua geliyor diyorsun.
Ben de diyorum ki; mitingler, elimizden gelen dua'nın yanında toplu tepki göstermedir. Bunu köstekleme.
Gazze'den canlı yayınlar yapılıyor. Orada bu mitinglerin oluşturduğu havayı anlatıyorlar. Teşekkrü ediyorlar. Çünkü; Bu mitingler, oradaki halka yalnız olmadıklarını, düşündüğümüzü ve dua ettiğimizi, İsraili bizimde Lanetlediğimizi gösteriyor. Onları canlı ve diri tutuyor. Bizi, Halkı silkeliyor.
Bu yüzden, miting tek yol değildir, teknolojik olarak gelişmemiz lazım. Biz güçlü olmazsak her zaman ezerler ve öyle olmuştur tarihte demen lazım; ki biz seni anlayalım.
Zaten bizim dediğimiz de bu..
selametle..
yok artık.bi kere ben eleştiri falan yapmadım.nerden çıakrtıyosun ya.niye eleştreyim ki ya.bi doğru düzgün anlayın.burda yaptığım eleştri müslüman ülkelerinin teknoloji açısından geri kalmışlığınadır.ben bunları bunları yapıyoruz ama bi faydası olmuyor ne yazıkki diyorum.yani anca tepkimizi gösteriyorus protesto ediyorus ama dur diyemiyoruz olsa olsa tüm bu yaptıklarımızla sadece durdurun bunu diyebiliyoruz.anlattığım şey tamamen bu.
e o yazdıklarından bu sonucu çıakramıyosan bunu anlamıyosan ben ne diim sana.
teknolojik ve bilimsel geilişim açısından sen ne yaptın diye sorulmuş orda.sende beni anlamış değilsin tam olarak anladım ben seni demiş olmana rahmen ki bana bu soruyu sormuşsun.bu apayrı bi tartışma konusdur uzun uzun irdelenecek.ama bireyler üstü bişeydir bu.devlet politikasıyla ilgili bişey.devlet imkan sunacak,ufuklar açacak,gençlerine sahip çıkacak ondan sonra bilim adamı çıkmasını umacak.yani sonuç olarak dünyevi işleri yadsımayacaksın teknolojini geliştireceksin biliminde ilerleyeceksin.sonra halkının iyiliği ve yönetimi için kullanacaksın bunu.bugün gayrimüslüm ülkeler teknoloji ilim irfan üstünlüğüne sahiptirler ve bu üstünlüklerinide müslüman ülkelerin aleyhine kullanmakatadırlar maalesef.
müslüman ülkeler neden gelişememişlere cevabım ise radikal müslüman ülkeler peygamberimizin zamanındaki çağda bi yaşama inanıyorlar.bunun tabi gelişim göstermede çok büyük etkileri oluyor maalesef.halbuki peygamberimiz ilim çindede olsa gidip onu alınız demişken.