bir yüzde varmı,bir istatislik..merak ettiğim eğer biz hata ediyorsak,sebebi nedir? yanlış mı öğrendik,eğitildik.büyük bir kesim var sizin gibi inanmayan yahut meselelere bu pencerenizden bakmayan.yani her halukarda hata bizde ise, siz doğrusunu telkin ediyorsanız ikna edin,tebliğ edin ve uyandırmada pasif kalmayın, beni de sonuçda kardeşiz...neden öyleyse istanbul da çeyrek asır yaşayıp hiç yazdıklarınıza paralel düşünme veya sıkılıp yanlış bişeyler var deyip arayışa geçme ihtiyacı olmadı bu garip kardeşinizde.eğer bir insan olarak şahsımda oluşmamış bir problem,kuran anlayışım sizinle biryerlerde muhalif kalıyor ise bunu nasıl aşıcaz..neden içimize veya bilgime vurunca hala sizi anlamada uçurum boyutun da eksik kalıyorum....ben çok büyük bir yanılgıda mıyım...öyle ise irşad etmede sizlerde çok eksik kalmıyor musunuz...aynı noktada toplanmıyoprsak bu hem sizin hem sizin gibi düşünmeyenlerin kaosu değilmidir?Kuran ayetlerine siz de biz de okuyup anlamda iki uca çıkmalar nasıl oluyor.beni korkutuyor bu mevzular.
zaten şu tarihi mevzuları siyasi konuları hele hele peygamberime tabiliği vede hilafeti şeriati hiç konuşmayı düşünmem...zira ömrü hayatımız bunları konuşanlkları okumak dinlemek ile geçti...ve de kimsenin kendi dediğinden tezinden savın dan geçmemesi,budur dense diğeri budur demesi...nihayetinde bir yere varmadan ayrılan taraflar kendi yoluna devam ile (hak dahi olsa)muhalifetin kemikleşmesi.ne olacak öyle ise...islam kardeşliği böyle ise endişe etmemelimiyim?metin mete abimiz
bir kaynakdan okyanlar..ve diğer görüşler.sonuç nedir.siz kurtulan biz kaybeden mi olucaz.
Kuranı anlamayı kim tekeline alıyor.
hakikati soran bir bekke den selam .