Fransız polisi Müslüman kadını kör etti   Konuyu açan: Gündemci   Ä°lk Mesaj: 07-12-2013 (14:31)   Son Mesaj: 07-12-2013 (14:31)    Cevap: 0    Gösterim: 431  

07-12-2013

Fransız polisi Müslüman kadını kör etti

Fransız polisinin şiddetine maruz kalan çocuklarını korumak isteyen Müslüman bir annenin gözünü kaybettiği polis operasyonunun görüntüleri yayınlandı.

Fransız polisinin şiddetine maruz kalan çocuklarını korumak isteyen Müslüman bir annenin gözünü kaybettiği polis operasyonunun görüntüleri yayınlandı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN 25 Haziran günü, 54 yaşındaki Fatuma'nın Makan ve Muhammed adındaki iki genç oğlu, polisler tarafından darp edilmişti. Olayı cep telefonu kamerasıyla kaydeden komşu görüntüleri paylaştı.

Apartmandan çıktığı sırada arkasından koşarak gelen polisler Madan'ı kıskıvrak yakalıyor ve 3 polis savunmasız gence yumruk ve tekmeler savurmaya başlıyor.

Polisin ‘Yat yere, seni gördüm' diyerek üzerine geldiÄŸi Makan, ‘Bırakın gideyim, ben bir ÅŸey yapmadım' diye karşılık verse de polisin ÅŸiddetinden kurtulamıyor.

Bir süre sonra motosikletli polisin ‘bu o deÄŸil' sözleri yanlış kiÅŸinin hedef alındığını gösteriyor. O sırada KardeÅŸinin polisler tarafından tartaklandığını gören kardeÅŸ Muhammed hızla parka geliyor ve kardeÅŸini polisin ellerinden çekip kurtarmak istiyor. Asıl ÅŸiddet o zaman baÅŸlıyor.

Gözü dönmüş olan Fransız polisi, iki Müslüman kardeşe tekme ve yumruklar savuruyor. Bir süre sonra polis Muhammed'in yüzüne biber gazı sıkıyor. Gazdan etkilenen Muhammed gazın etkisinin geçmesinin ardından polisin üzerine doğru yürüyerek tehditler savuruyor. Ancak olanlar oluyor. Polisin üzerine koştuğu sırada patlama sesi duyuluyor. Sesin ardından apartmandan çığlık sesleri yükseliyor.

Olayı uzaktan izleyen annesi Muhammed'e dur çağrısı yapsa da gözü dönmüş olan genç sinir krizi geçiriyor.
    Birkaç dakika sonra olay binanın diÄŸer tarafına taşıyor.Â* Sokakta toplanan kalabalığın üzerine atılan bombanın patlamasıyla sokaktakiler dehÅŸete kapılıyor ve saÄŸa sola kaçışmaya baÅŸlıyor. Görüntülerde çocuklarını korumaya gelen anne Fatuma'nın gaz bombasının patlamasıyla birlikte yüzünü tuttuÄŸu görülüyor.Â* Olaydan sonra 54 yaşındaki kadın bir gözünü kaybediyor.

Polise dava açacağını söyleyen anne, ‘Bu polis ÅŸiddetini kınıyorum, onları mahkemeye vereceÄŸim' dedi. Olay sonrası savcının olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlattığı bildirildi.

Kaynak: Haber7

Fransız polisi Müslüman kadını kör etti Yorumları