Kuzen Baradey'den Baradey'e: Mısır'dan defol   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 07-09-2013 (14:30)   Son Mesaj: 07-09-2013 (14:30)    Cevap: 0    Gösterim: 441  

07-09-2013

Kuzen Baradey'den Baradey'e: Mısır'dan defol

Muhammed Baradey'in kuzeni Prof. Dr. Menal Baradey, "Baradey'e Mısır'dan defol diyorum. Mısırlılar, ülkeyi mahvedip Irak'a dönüştürmene izin vermeyecek" dedi.

Muhammed Baradey'in kuzeni Prof. Dr. Menal Baradey, "Baradey'e Mısır'dan defol diyorum. Mısırlılar, ülkeyi mahvedip Irak'a dönüştürmene izin vermeyecek" dedi. Ulusal Kanser Enstitüsü'nde Radyo Terapi Profesörü olan Baradey, Mısır'ın seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'yi destekleyenlerin bulunduğu Nahda Meydanı'nda yaptığı konuşmada, "Ben İhvancı (Müslüman Kardeşler Teşkilatı) değilim. Hiçbir harekete bağlı değilim. Ben bağımsız bir Mısırlıyım. Baradey'e Mısır'dan defol diyorum. Mısırlılar, ülkeyi mahvedip Irak'a dönüştürmene izin vermeyecek" diye konuştu.

Göstericiler, Menal Baradey'in sözlerine Muhammed Baradey'i kastederek, "sen ailen için utanç kaynağısın" sloganlarıyla karşılık verdi.

dunyabulteni.net

Kuzen Baradey'den Baradey'e: Mısır'dan defol Yorumları