Yardım için toplanan halkın üzerine bomba yağdı   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 01-28-2013 (15:26)   Son Mesaj: 01-28-2013 (15:26)    Cevap: 0    Gösterim: 355  

01-28-2013

Yardım için toplanan halkın üzerine bomba yağdı

Suriye'de Halep'te battaniye-yatak yardımı için caddede toplanan halkın üzerine bomba yağdı.

Suriye'de Halep'te battaniye-yatak yardımı için caddede toplanan halkın üzerine bomba yağdı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Dehşete kapılan insanlar dağılarak sığınacak yer aradılar. Bombanın yakındaki bir binanın üzerine düşmesi ile kayıp yaşanmazken insanlar ellerindeki yataklarıyla kaçmaya çalıştılar. Suriye'de şiddet ara vermeksizin devam ederken askeri kuvvetler Halep'te halkın üzerine bomba yağdırıyor.

Halkın kendi imkânlarıyla hayatta kalma mücadelesi verdiği Suriye'de Halep'te yatak yardımı yapılırken yakına düşen bir bomba ile caddede toplanan kalabalık bir an dağılarak sığınacak mekân aradı. Şiddetin sıradanlaşıp hayatın bir parçası haline geldiği Suriye sokaklarında bombardıman sonrası halk tekrar günlük hayata devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yardım için toplanan halkın üzerine bomba yağdı Yorumları