Mısırlı vekilden "estetik" tövbesi   Konuyu açan: yurtdisihaber   İlk Mesaj: 04-19-2012 (17:48)   Son Mesaj: 04-19-2012 (17:48)    Cevap: 0    Gösterim: 463  

04-19-2012

Mısırlı vekilden "estetik" tövbesi

Mısırlı vekilden "estetik" tövbesi
    Burnuna yaptırdığı estetik ameliyattan ötürü partisinden istifa etmek zorunda kalan Nur Partisi milletvekili Enver el-Belkimi, "Estetik ameliyat sonrası kendimde değildim. Ne yaptığımı bilmiyordum" diyerek kendini savundu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, El-Belkimi, Mısır Parlamentosu'ndaki konuşmasında "Allah'a yemin ederim ki estetik ameliyat sonrası kendimde değildim. Ne yaptığımı bilmiyordum" dedi. Millet meclisinden tüm Mısır halkına seslendiğini belirten El-Belkimi, "Ne kadar pişman olduğumu anlatamam. Ben de insanım. Hata yapabilirim. Ama önemli olan tövbe etmektir. Parlamentoda kalsam da gitsem de her zaman Allah'ın dini ve Mısır halkının hizmetinde olacağım" diye konuştu.

Mısırlı parlamenter Enver El-Belkimi, Mart ayında burnuna yaptırdığı estetik ameliyatı gizlemek amacıyla, kimliği belirlenemeyen kişilerce dövüldüğünü ve parasının gasbedildiğini iddia etmişti.

Ancak savcılık tarafından yapılan incelemede, milletvekilinin saldırıya uğramadığı, yüzündeki bandajların estetik burun ameliyatını gizleme amacıyla kullanıldığı belirlenmişti. Bunun üzerine, yalan beyanda bulunan vekil, partisinden istifa etmek zorunda kalmıştı.

Mısır'da Selefi eğilimli Nur Partisi, dini gerekçelerle estetik operasyonlara karşı çıkıyor.

Mısırlı vekilden "estetik" tövbesi Yorumları