![]() |
Aşk'tan Kanatlar Ver Bana RABBİM! Aşk'tan kanatlar ver bana RABBİM! Uçayım taşayım koşayım !sana mekke sokaklarında! AŞK'tan kanatlar ver bana hasretin dindireyim seninle dolayım RABBİM !EFENDİME kavuşayım! susamadan acıkmadan günlerce oruç tutayım kendimi unutayım Zikrinle doyayım Ne olur aşk tan kanatlar ver bana Esman'a kanayım dilimde nurunla uyanayım Aşktan kanatlar ver bana Nefsi ve şeytanı bıktırayım seninle aramda tüm perdeleri kaldırayım izin ver RABBİM! ırmak olup taşsın gözyaşlarım demlensin aşkınla yüreğim küfrün benlerini kırayım küfrü gözyaşlarımla boğayım İzin ver bana dinine sahip çıkayım her gördüğüme seni tanıtayım her görene halimle seni hatırlatayım aşktan kanatlar ver bana RABBİM! Aşk şarabına kanayım iman kevserine dalayım zikrinle doyayım esma ve salavatlarla nurlanayım aşktan kanatlar ver RABBİM! SENSİZ SÖZLERİ SUSTURAYIM SENİ ANMAYANLARA KAN KUSTURAYIM AŞKINLA BÖLÜNÜR UYKULARIM AŞKTAN KANATLAR VER RABBİM CANLANDIR BİZİ UYANDIR AŞKINLA HEPİMİZİ AŞKINLA NURLANDIR BİZİ! __________________ MÜLK SURESİ 4. AYET Sonra gözü(nü), tekrar tekrar çevir. O göz (aradığı kusuru bulamayıp) hayret içinde, aciz ve yorgun olarak sana dönecektir. http://www.muhakeme.net/clear.gif |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:14 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük