![]() |
İ. Tamer Taşkın (İ. Tamer Taşkın Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Doğum Yeri ve Yılı: İstanbul, 1951 Öğrenim Durumu: Tekstil Mühendisi Ortaokul ve Lise Özel Türk Koleji - İzmir Yabancı Dil: İngilizce, Almanca İş Hayatı: APEKS A.Ş. Kurucu Ortak, Yönetim Kurulu Başkanı Ege Holding A.Ş. Kurucu Ortak AYBTOUR Genç İşadamları Seyahat Hizmetleri A.Ş.- Yönetim Krl.Bşk. GİHAŞ Kurucu Ortak, Yönetim Kurulu Üyesi ENDA Enerji Üretim ve Dağıtım A.Ş. - ISTAŞ A.Ş. Olarak Kurucu Ortak TROYA Dış Ticaret A.Ş. - Kurucu Ortağı, Yönetim Kurulu Üyesi PETROFER End. Yağlar San. ve Tic. A.Ş. - Kurucu Ortağı, Yön. Kur. Üyesi EGOT Ege Otomotiv Dış Tic. A.Ş. - Kurucu Ortağı, Yön. Kur. Bşk. Vekili MANŞET Tekstil San. ve Tic. A.Ş. - Yönetim Kurulu Üyesi KİPA Kitle Pazarlama A.Ş. - Hipermarket Zinciri Kurucu Ortağı BİLSOY Demir Çelik Ürünleri San. A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanı Istaş Adana Isıl İşlem San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ISTAŞ Bursa Isıl İşlem San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ISTAŞ Ankara Isıl İşlem San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ISTAŞ İstanbul Isıl İşlem San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı BASSET Matbaacılık Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ISTAŞ İzmir Isıl İşlem San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Üyesi bulunduğu kuruluşlar: TOBB Yönetim Kurulu Üyesi EBSO Yönetim Kurulu Başkanı KALDER Yönetim Kurulu Üyesi Güney Afrika Cumhuriyeti İzmir Fahri Başkonsolosu Türk-Arap İşadamları Derneği Üyesi TOBB Doğrudan Yabancı Yatırımlar Kurulu Üyesi İzmir Fahri Konsoloslar Derneği – Denetim Kurulu Asil Üyesi TAYSAD– Türkiye-Özbekistan İş Konseyi Taysad Temsilcisi AIESEC Danışmanlar Yüksek Kurulu Üyesi Dünya Toplum Hizmetleri ve Rotary Kardeş Kulüpler Başkanı Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Çeşme Yelken Kulübü As Başkanı Genç İşadamları Holding Denetleme Kurulu Üyesi KOSBI Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi TAİAD Türk-Alman İşadamları Ve Akademisyenleri Derneği Üyesi Ege Teknoloji Ve Başarı Vakfı - Kurucu Ortak Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği Üyesi EKD Ege Kalite Derneği Denetleme Kurulu Asil Üyesi EGİAD Yüksek Danışma Kurulu Asil Üyesi EGİAD Yüksek Danışma Konseyi Üyesi At Ve Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı ESİAD Ab Dış Ekonomik İlişkiler Komisyonu Üyesi Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Bütçe Komisyonu Üyesi TABA Türk Amerikan İşadamları Derneği İzmir Rotary Kulübü Derneği Buca Atlı Spor Kulübü TAYSAD Taşıt Araçları Yan Sanayii Derneği Üyesi Tekstil Mühendisleri Odası İzmir Türk Koleji Mezunlar Derneği Üyesi Medeni Durumu: Evli, 2 çocuk babasıdır. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:09 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük