![]() |
Dünyaya Yeniden Gelseydiniz Ne Olmak İsterdiniz? Dünyaya yeniden gelme şansınız olsa hayatınızda en çok neyi değiştirmek isterdiniz,nasıl olmak isterdiniz? |
→ Dünyaya Yeniden Gelseydiniz Ne Olmak İsterdiniz? Hiçbir değişiklik istemezdim. Halime çok şükür.. Sadece eğitim kısmı var. Onda değişiklik yapmak isterdim diyemiyorum, fırsat elimdeyken yapabilirdim. Ben yatıp uyudum : ) O yüzden bir daha gelsem yine aynını yaparım diye düşünüyorum. Ama çok şeyde ilmen yetersiziz, tabiki.. selametle.. |
→ Dünyaya Yeniden Gelseydiniz Ne Olmak İsterdiniz? Hmm, evet eğitim....okurdum daha çok okumak isterdim... |
→ Dünyaya Yeniden Gelseydiniz Ne Olmak İsterdiniz? bende egitim derim |
→ Dünyaya Yeniden Gelseydiniz Ne Olmak İsterdiniz? Haydi arkadaşlar,sonuçlara bakmıyorum.Gözlerimi kapattım,katılımınızı bekliyorum ;) |
→ Dünyaya Yeniden Gelseydiniz Ne Olmak İsterdiniz? Tamam,ilk taşı atan ben oldum :) |
→ Dünyaya Yeniden Gelseydiniz Ne Olmak İsterdiniz? bende eğitim dedim çünki istemediğim yerdeyim:( |
→ Dünyaya Yeniden Gelseydiniz Ne Olmak İsterdiniz? Yani eğitim bende de ağır bastı aslında ama profesör olmaya gerek görmüyorum ama daha iyi bi kurumda olmayı isterdim. |
→ Dünyaya Yeniden Gelseydiniz Ne Olmak İsterdiniz? ben istemedgm meslegi yapmak zorunda kaldm o yüzden insan istemdgi bişeyi yapamyo ama yapcak bse yok galiba alısmam lazım dünyanın sonu degil ya sonuçta. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:02 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük