![]() |
--->: Nihat Doğan'da AKP'yi Destekliyor Alıntı:
|
|
|
--->: 2011 Genel secimler oylama istatistikleri Nedir bu herkesin kendi fikrinden olmayan kişilere cahil,eğitimsiz,güdümlük,sorgulamayan gibi yakıştırmalar yaparak küçümsemeye çalışması!!! Yoksa bir ego tatmini mi? Sorgulayan,eğitimli ve entellektüel insan savını öyle savunur ki zaten karşı düşüncesindeki kişilere yakıştırma yapmasına gerek kalmaz.Kelimelerin ve düşüncelerin tıkandığı yerde saldırı başlar. |
--->: 2011 Genel secimler oylama istatistikleri Alıntı:
Öte yandan herkes böyle düşünmüyor, dedim. Mesela siz. AKP için Ehven-ü Şer diyorsunuz. Yani demekki bu durum göreceli, dedim. Ancak Ehven-ü Şer kendi içinde %100 emin olamamayı da barındırır. Daha iyisi olmadığını düşüncesiyle tercih edilir. neyse.. Yukarda saydığınız hasletler konusunda benim içim rahat çok şükür. Mesela Kürt halkının hakları konusunda, herkesin korktuğu zamanlarda Erbakan hoca açıkça gerçekleri dile getirebilmiştir. "Sen Ne mtlu Türküm diyene dersen, o da ne mutlu Kürdüm der." gibi mesela.. Ya da Doğuya kimse yatırım yapmazken hocanın Diyarbakıra fabrika açması gibi.. vs. Yani Adil düzen gereği Irk ayrımı, bölge ayrımı yapmadan ülkeyi ve dünya müslümanları ve daha ötesi tüm insanlığı düşünmüş ve bu yönde gayret sarfetmiştir. Daha yeni bi konuşmasını izledim. "Bu güzellikler kişilerle alakalı değildir. Bu güzelliklerin sebebi İslam'dan gelir."diyor. Yani hocanın önderlik ettiği görüşün mihenk taşı belli. Bu yüzden benim için Ehven-ü Şer yoktur. Hak, gözümde belli zaten. AKP'nin desteklenmesi gereken icraatları var tabi. Sağlık konularındaki gelişmeler güzel. 18 yaş altı çocukların hepsinin sigortalı olması mesela... Yoksul aileler için büyük fayda. Eskiden neydi hem kuyruk hem sevk al muayene ol meselesi. Şimdi kimlik numarası yetiyor. Birde darbeler konusu var. TSK iç Hizmet Kanunun 35.maddesi hala duruyor ama darbeyle savaşılıyor. En azından Kenan EVREN de yargı önünr çıktı. Seçim çalışması bile olsa farketmez, sonu Hayr olacak inş. Lakin maddeyi değiştirmeden, darbeyle amansızca savaşıyoruz imajı hoş değil mesela. Bu gibi konularıda düzeltse, darbeye zemin hazırlamaya sebep olacak şeyleri de yok etse güzel. Bizde de bi Numan Kurtulmuş meselesi var ki, adamı nasıl ettik yolladık elimizden.. Yahu az önce onun konuşmasını izledim. Adam harbiden konulara hakim. Sağlam konuşuyor. Ama işte...Olan oldu. Hayırlısı Allah'tan. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorsunuz. İşte munazarada kalite burdan geçiyor :) selametle... |
--->: 2011 Genel secimler oylama istatistikleri Nihat DOĞAN'ın da Allah ceviz çuvalını versin. Ne tuhaf bi insan :)) selametle.. |
--->: 2011 Genel secimler oylama istatistikleri Toplam 1 Eklenti bulunuyor. 2007 genel seçimleri ve son referandumu gerçeğe yakın tahmin ederek her seçim öncesi dikkatleri üzerine çeken "KONDA Araştırma ve Danışmanlık" 12 Haziran öncesi kendi anket sonuçlarını yayınladı. Şahsen gerçekleşecek olan sonuçlara yakın bir sonuç ortaya çıkardıklarını düşünmekle birlikte AKP'nin ortalama 2-3 puan düşük, MHP'nin de 2-3 puan yüksek alacağını düşünmekteyim. http://www.konda.com.tr/tr/raporlar/...m_Aciklama.pdf |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:47 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük