![]() |
Nerelisiniz? Esselamun aleykum, tabii Türkiyemizin heryeri güzeldir kardeslerim ama belki akraba cikariz diye yani:)) :hoho: Nerelisiniz? Ben Konya/Kulu/Tuzyakaliyim... Ya Siz? |
Ben Aksarayliyim ama Ankara da büyüdüm:) |
Alıntı:
Geylani Hz. Kuran Kursunda okumustum kücükken. Cok iyi bilirim oralari ne günlerdi bee... |
Demekki sizin kadar bilmem ben Aksarayi. Cünkü toplam belki 3 kere ziyaret etmisligim vardir Aksaray i cok hayirsizim cok:) Elin gavur memleketlerinde gitmedigimiz görmedigimiz ülke kalmayacak kendi vatanimizda kendi sehrimize gitmedik:) Konyaya bende yanlisim yoksa 2 kere gittim. Ankara istikametinden giderken polatliyi gectik daha 1 saat ha oldu ha olmadi baktim kulu yaziyor. bayagi erken geldik dedim:) Megerse kulu Ankaraya Konyadan daha yakinmis aradan bir o kadar saat sonra Konya gar ina varmis bulunduk. IcAnadoluyu seviyorum ben. Konyada güzel bir yer |
Aslen artvinliyim... ama bende alptraum gibi pek bilmem oraları... |
UşaK/Ulubey'liyim sözde ya 3 yada 4 kez gitmişimdir. |
yozgatli olan yokmu :) :) :D:D |
RİZE merkez tanır bizi herkezz |
Alıntı:
|
Aslen siirtliyim ama hiç gitmek nasip olmadı ... Umarım bir gün gitmek nasip olur... |
ankara/kızılcahamam |
Aslen Artvin/Yusufeli.Ama İstanbulda doğup büyüdüm.Benden büyükler de dahil :)) Göçmeniz... |
aslen kirsehir(tabiki bilen varsa, kaman kayseri arasi :sirit:) ama bazi kardeslerim gibi benimde orda büyüdügüm söylenilmez cünkü avusturyaya göc ettik ben kücükken. |
sivas merkez doğma büyüme sivaslıyım..sivasta yaşıyorum:)) |
doğma , büyüme ankara ama bir çok il gezdim gezmeyi severim bir gün gelirde bu türkiye şartlarında emekli olabilirsem bol gezmeyi düşünüyorum merak etmeyin, hepinizi ziyaret edeceğim..:cicek01221:.hemen korkmayın şaka yaptım...:clap: |
Hatice'tül__Erzincan'lı İstanbul'dayım... |
denizli :) |
.. trabzon:) |
istanbul/aksaray |
Konum ; İstanbul / Sultan Gazi Memleket ; Bayburt / Demirözü |
urfa /siverek ilçesinde doğdum 18 yaşıma girdim hala burdayım işn burda ölmem |
--->: Nerelisiniz? Düzce |
--->: Nerelisiniz? bursa...:) |
--->: Nerelisiniz? s.a ben yozgat /yerköyden ama orda yaşamıyorum |
--->: Nerelisiniz? istanbulluyum |
--->: Nerelisiniz? Erzincan |
--->: Nerelisiniz? Usak/Banazliyim her yaz oradayim :) |
--->: Nerelisiniz? agriliyim agri dagina demli bir cay kivaminda isak pasa sarayinin gölgesinde ya da her hangi bir köy evinin toprak daminda hepinizi cay icmeye davet ederim ... (ama yazin kisin cok soguk oluyor bizim oralar) viyanadayim suan |
--->: Nerelisiniz? tesekkürler nazik davetin icin;) |
--->: Nerelisiniz? eskişehir |
--->: Nerelisiniz? k.maraşlıyım ama orda yaşamıyorum |
--->: Nerelisiniz? kaman, kirsehirliyim... selametle |
--->: Nerelisiniz? aslen SAMSUN/VEZİRKÖPRÜ severım ,oraları çok fazla oksijen mevcut,cigerlerım kaldırmıyor artık.:) |
--->: Nerelisiniz? Ağrı doğubeyazıt ama bi kere bile gitmedm almnya doğum büyüme izmit |
--->: Nerelisiniz? o sıralarda oralarda bulundukları için sadece bir tesadüf, Samsun da doğmuşum ama İzmirliyim. gerçi artık Aksaray lı olduk.. |
Sakarya'lıyım, İstanbul'da yaşıyorum. |
→ Nerelisiniz? iskenderunluyum |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:06 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük