![]() |
Nerelisiniz? Esselamun aleykum, tabii Türkiyemizin heryeri güzeldir kardeslerim ama belki akraba cikariz diye yani:)) :hoho: Nerelisiniz? Ben Konya/Kulu/Tuzyakaliyim... Ya Siz? |
Ben Aksarayliyim ama Ankara da büyüdüm:) |
Alıntı:
Geylani Hz. Kuran Kursunda okumustum kücükken. Cok iyi bilirim oralari ne günlerdi bee... |
Demekki sizin kadar bilmem ben Aksarayi. Cünkü toplam belki 3 kere ziyaret etmisligim vardir Aksaray i cok hayirsizim cok:) Elin gavur memleketlerinde gitmedigimiz görmedigimiz ülke kalmayacak kendi vatanimizda kendi sehrimize gitmedik:) Konyaya bende yanlisim yoksa 2 kere gittim. Ankara istikametinden giderken polatliyi gectik daha 1 saat ha oldu ha olmadi baktim kulu yaziyor. bayagi erken geldik dedim:) Megerse kulu Ankaraya Konyadan daha yakinmis aradan bir o kadar saat sonra Konya gar ina varmis bulunduk. IcAnadoluyu seviyorum ben. Konyada güzel bir yer |
Aslen artvinliyim... ama bende alptraum gibi pek bilmem oraları... |
UşaK/Ulubey'liyim sözde ya 3 yada 4 kez gitmişimdir. |
yozgatli olan yokmu :) :) :D:D |
RİZE merkez tanır bizi herkezz |
Alıntı:
|
Aslen siirtliyim ama hiç gitmek nasip olmadı ... Umarım bir gün gitmek nasip olur... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:27 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük