![]() |
ARKADAŞLAR!!! Tv'de kimi görünce anında kanal değiştiriyorsunuz? Benimki bir tane değil. Aslında çok fazla kişi var ama asıl kişileri yazayım: 1-M.Ali Birand 2-M.Ali Erbil 3-Bülent Ersoy 4-Uğur Dündar 5-İbrahim Tatlıses 6-İsmail Türüt Başlıcaları bunlar!!!! |
hepsiii................ |
hepsi ve dahası... |
Bunu bir yöneticimiz Anket Bölümüne taşır, güzelce bi ankette hazırlar. Bizde Bülent Ersoy deriz. :) Aslında, hemen değiştiriyorum, nefret ediyorum manasında değil. Edinilecek bişey yok bazı isimlerden. Bu manada yani. ; )) selametle.. |
mehmt ali erbil ve onun türevleri tahammül edilir cinsden deiller... |
yaklaşık 3-4 yıldır televizyon izlemediğim için hepsinden uzağım Allaha şükür |
Yazıkki eskiden doğru objektif proğram yaptığını sanırdım ama zaman gettikçe anlıyorumki hepsi para için yapılıyo.ben UĞUR DÜNDAR VE KADİR ÇELİK i görünce bırak kanal değiştirmeyi O KANALDAN NEFRET ETMEYE BAŞLIYORUM VE KANALA OLAN İNANCIMI KAYBEDİYORUM ÇOK ŞÜKÜRKİ İKİSİDE STAR KANALINI KULLANIYOR ZATEN O KANALA DA İNANCIM YOKTU :) |
Arkadaşlar aslında Anket yapmamıştım ben. Dikkat ederseniz Ben o anketteki hepsini görünce kanal değiştiriyorum(Nefret ediyorum/Sevmiyorum). Bu konuyu anket haline getiren arkadaşımız kimdir Acaba? Merak Ettim...(Bir daha tekrar ediyorum orda ismi genler Nefret Ettiğimlerin Başında Geliyorlar) |
Ben anket olarak degistirmistim. Demekki anlatilani biz cok iyi anlayamamisiz megerse:) Ama ankete diger öngördügünüz isimleride siz ekleyebilirsiniz hem daha güzellesir anket.... |
üff hepsi ötüyor masallah. birisi sivrisinek gibi, birisi horoz gibi vs. hic kimseyi begenmem. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:13 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük