![]() |
Bülent Ersoy kılcık oluyom ona |
Mehmet Ali Birand |
Seda Sayan ve benzerlerine 1 sn ye bile tahammül yok |
bende führer kardesim gibi tvye bakmadigim icin öyle bir sorun yasamiyorum. bende düzeyli ve genellikle belgesel izlerim zaman bulurda tv izlersem |
--->: ARKADAŞLAR!!! Tv'de kimi görünce anında kanal değiştiriyorsunuz? M.Ali Birand M.Ali Erbil Bülent Ersoy Uğur Dündar İbrahim Tatlıses İsmail Türüt ..... hepsi diye bi seçenek olsaydı,daha rahat olurdu... :)) |
--->: ARKADAŞLAR!!! Tv'de kimi görünce anında kanal değiştiriyorsunuz? Ciguli adında biri vardı değil seyretmek tahammül sınırlarımı zorluyordu...Anketteki şıklardan ise Bülent ersoy, Mehmet Ali Erbil diyebilirim.... |
--->: ARKADAŞLAR!!! Tv'de kimi görünce anında kanal değiştiriyorsunuz? Hiçbirinde direk görünce değiştirmem. Ne dediğine bi bakarım bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir. Doğruyu göstermese bile belli noktalarda işe yarayabilirle nerden ne çıkacağı belli olmas önyargıyı sewmem |
--->: ARKADAŞLAR!!! Tv'de kimi görünce anında kanal değiştiriyorsunuz? ben hepsinde değiştiriyorum.hatta daha fazlasında |
--->: ARKADAŞLAR!!! Tv'de kimi görünce anında kanal değiştiriyorsunuz? hepsi birbirinden kötüü :P |
--->: ARKADAŞLAR!!! Tv'de kimi görünce anında kanal değiştiriyorsunuz? m.ali erbıl tv tarıhının başına gelmiş en buyuk bela.mehmet ali brand:avrupa bırlıgıne çalışan ajanın tekı,nefret edıyorum ondan |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:09 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük