![]() |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? dü |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? yelken06500 kanına dokunan bi kısım oldu heralde söyle bana tabiki bende insanım herşeyden öncede bi anneyim günümüze kadar milyonlarca adını bile bilmediğimiz hayvan türü yaşamış günümüzdeki betonlaşma hava kirliliği ozonun delinmesi buyaşamış hayvanların eserimi yoksa insanların mı |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? bence dünyanın en büyük sorunu küresel ısınma şu anda mardinde küresel ısınma başlamış bulunmakta |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? terör, obesite, açlık, madde bağımlılığı vb. |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? Islamsızlık malesef :( |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? dünyadaki en büyük sorunlar |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? Eğitimsizlik ve cahillik( tabi burdaki kastım inanç din yönünden) bizim toplumumuz araştırma yapmadan kulaktan dolma bilgelerle yetiniyorlar. Halbuki birşeyi araştırıp bulmak bizleri bu cahillik ve eğitimsizlikten kurtatrır diye düşünüyorum |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? bence cahilliktir.insanlar cahil olmasaydı ne küresel ısınma olurdu ne kulaktan dolma bilgiler gerçek sanılırdı nede ozon tabakası delinirdi. insanların cahilliği herşeye yok etmeye başladı bile. bana göre bu daha başlangıç bunun devamıda gelecek diye düşünüyorum bilgisizlik çok kötü ve dünyanın sonunu getirecek:( |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? Alıntı:
|
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? bence dünyanın en büyük sorunu kötü insanlarla iyi insanların savaşmaları |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:02 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük