![]() |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? dü |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? yelken06500 kanına dokunan bi kısım oldu heralde söyle bana tabiki bende insanım herşeyden öncede bi anneyim günümüze kadar milyonlarca adını bile bilmediğimiz hayvan türü yaşamış günümüzdeki betonlaşma hava kirliliği ozonun delinmesi buyaşamış hayvanların eserimi yoksa insanların mı |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? bence dünyanın en büyük sorunu küresel ısınma şu anda mardinde küresel ısınma başlamış bulunmakta |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? terör, obesite, açlık, madde bağımlılığı vb. |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? Islamsızlık malesef :( |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? dünyadaki en büyük sorunlar |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? Eğitimsizlik ve cahillik( tabi burdaki kastım inanç din yönünden) bizim toplumumuz araştırma yapmadan kulaktan dolma bilgelerle yetiniyorlar. Halbuki birşeyi araştırıp bulmak bizleri bu cahillik ve eğitimsizlikten kurtatrır diye düşünüyorum |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? bence cahilliktir.insanlar cahil olmasaydı ne küresel ısınma olurdu ne kulaktan dolma bilgiler gerçek sanılırdı nede ozon tabakası delinirdi. insanların cahilliği herşeye yok etmeye başladı bile. bana göre bu daha başlangıç bunun devamıda gelecek diye düşünüyorum bilgisizlik çok kötü ve dünyanın sonunu getirecek:( |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? Alıntı:
|
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? bence dünyanın en büyük sorunu kötü insanlarla iyi insanların savaşmaları |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? bence en büyük sorun deprem ve tsunami olabilir. |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? bencede sevgili arkadaşıma katılıyorum dünyanın en büyük sorunu deprem ve tsunami olabilir. |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? en büyük sorun küresel ısınma.Zamanı gelince hem biz etkileneceğiz,hem de zaten şimdi buzullarda ki hayvanlar etkileniyor. |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? insanlar bu kpatsiteyi anlayacak durumda deil ki zaten XDXD |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? bence insanların en büyük sorunu dünyanın kirlenme etkenleri !! ... ya daa ses (gürültü ) kirliliği olabiir :) ;) |
dünyada oluşan sorumluluklar arkadaşlar güzel yazılar ravza nedemek istiyosun |
|
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? Bence dÜnyanin en bÜyÜk sorunu kÜresel isinmadir....... |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? of ya hep dünyamızda yaşanan en büyük sorunları arıom ama hep bu sayfa çıkıo |
|
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? Bence dünyanın en büyük sorunu çevre kirliliğidir. |
|
dünyanın sorunlarına son Alıntı:
|
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? eğitimsizlik ve cahillik |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? bence yoksulluk |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? İnsanLarın cahiLLiği ve baZı inSanLarın da FırsaTçıLığı... öRneğiN; Bu sorun yüzünden Hz. Muhammed Zamanında Birçok Münakaşa ediLmiş. kaLdı ki asırLar önCeki oLayLar şu anDa biLe eTkisini süRdürmekte. FarkLı dinLere iNaNan yada saçmaLayarak bir caMii imamına tapanLar biLe var. HaTTa caMi iMamı vaTandaşın kendine TapTığını FıRsat biLerek vatandaşın genç kıZı vaRsa oNa biLe eL uZatabiLiyoR. |
--->: Dünyanın en büyük sorunu ????? bencede yelken haklı |
|
→ Dünyanın en büyük sorunu ????? Mübarekler hep sorun odaklı düşünüyorsunuz,biraz da çözüm odaklı düşünün.ulan herkes sorun tespit ediyor,sorunlarla doldu kafam,bi müslüman da çıksa da çözüm önerse.beheyy.(Ben ne mi yapıyorum,dönen sandalyede oturuyorum).hörmetler saygılar. |
Alıntı:
|
→ Dünyanın en büyük sorunu ????? Genel konuştum ben.öhö. |
→ Dünyanın en büyük sorunu ????? Bu dünya da çıkar kavgası varken bu sorulara cevap bulunur mu acaba? Hepsinin de çözümü var ama birilerinin işine gelmeyince çözümsüz oluyor............ |
→ Dünyanın en büyük sorunu ????? en buyuk sorun cahillik okuyan insan yanlis yapmaz bilgi insani hata yaptirmaz !!!!!!!!!!!!! bilen insan kuresel isinmayi bir nebze onler hepimis dunya pisliginden dolayi oldugunu biliyoruz :)())))))))))))))))))))))))) |
→ Dünyanın en büyük sorunu ????? En büyük sorun artık insanlarda Allah korkusunun kalmaması!. |
→ Dünyanın en büyük sorunu ????? bence işşizlik bu sene daha çok küresel ısınma çok konuşuldu ama bu yıl fazla degil |
→ Dünyanın en büyük sorunu ????? Bence en büyük sorun hala yahudiliğin var olmasıdır |
Alıntı:
|
→ Dünyanın en büyük sorunu ????? bence en büyük sorun insanın nefsine uyup varoluş amacını unutmasıdır): |
→ Dünyanın en büyük sorunu ????? en büyük sorun küresel ısınma |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:57 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük