Erkekler kendilerinden daha yüksek maaş alan eşe nasıl bakıyorlar, onlara karşı nasıl bir tavır içine giriyorlar? Benzer Konular Yüksek kolesterolü olanlar daha uzun yaşıyor... Hakkın Yerini Batıl Alırsa.... Kadın yönetici ...
Yani ileride benim esim benden cok para kazaniyor olsa gurur duyardim sanirim benim güc etkenim para ile ölcüsmez hanimiminda ölcmemesini isterdim ama kader ya belli mi olur
Teoride güzel diyorsun da evlilik her gün canım cicim diye geçmiyor ki. İstisnai durumları saymazsak bir erkek karısına para harcamayı bir erkeklik görevi ve gereği olarak görür. Hatta bundan zevk alır. Erkek için öncelik karısı ve evinin ihtiyaçlarıdır (istisnaları geçiyoruz) Ama kadın için öncelikler çok daha farklıdır. O halde kadın kazandığı parayı kastederek yaparım, giderim, alırım gibi hallerini erkeğin kaldırıp kaldıramayacağını düşünmek gerekir. Özellikle ihtilaflı durumlarda erkeğin maddi açıdan daha güçsüz olması büyük tartışmalara yol açabilir. Unutmayın ki fıtrat olarak erkek ile kadın çok farklıdır.
Davul dengi dengine diyelim ve başa gelmeden bir yorumda bulunmaktan kaçınalım.
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|