![]() |
--->: Bir gemide 100 kişi var, bunların 99`u katil 1`i masum. Siz o gemiyi batırır mı sonuçta gerçek hyat bu değil o bir kişi gerçekten masumsa ahirette mükafatını alır ben batırırdım |
--->: Bir gemide 100 kişi var, bunların 99`u katil 1`i masum. Siz o gemiyi batırır mı Düsününki evinize teröristler gelmis ve sizin evinizdeler sizi rehin almislar bu durumda evi bombalayip hepsinden cok rahat kurtulanabilir. En bariz örnek bunu banka soygunlarinda ya da baska fidye durumlarinda görebiliriz. Masum olan insan icin onlara istedikleri verilir. Yani bir kisi dahi olsa CAN olarak muhafaza edilir. Demekki bizim evi teröristler bassa, rehin alinsak en kisa yoldan evi ucurup bizide öldüreceksiniz :) |
--->: Bir gemide 100 kişi var, bunların 99`u katil 1`i masum. Siz o gemiyi batırır mı Alıntı:
|
--->: Bir gemide 100 kişi var, bunların 99`u katil 1`i masum. Siz o gemiyi batırır mı Alıntı:
|
|
--->: Bir gemide 100 kişi var, bunların 99`u katil 1`i masum. Siz o gemiyi batırır mı bi laf vardı tam hatırlamıyorum kalbi körelmiş insanlardan uzak durun diye ama sizinkide farklı bi bakış açısı saygı duyuyorum |
|
--->: Bir gemide 100 kişi var, bunların 99`u katil 1`i masum. Siz o gemiyi batırır mı Bir insanın hayatına son werme yetkisini bize kim weriyor ki bırak o 1 kişiyi 99 kişinin ilerde Allah'ın razı olacağı kişiler olmayacağını kim garanti edebilir? |
--->: Bir gemide 100 kişi var, bunların 99`u katil 1`i masum. Siz o gemiyi batırır mı 99 kişiyi bir gemiye topliyan ,o 1 kişiyide ordan çikarir bence bişekilde |
--->: Bir gemide 100 kişi var, bunların 99`u katil 1`i masum. Siz o gemiyi batırır mı kimseyi öldüremem, katil de olsa, o 99 kişinin birilerinin canını yakacağını bilsem de gemi memi batıramam :olmaz0121: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:19 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük