![]() |
Cocugunuzun ismi, esinizin sevgilisinin ismi ... Bir kızınız/Oglunuz oldu. İsmini Beyiniz/haniminiz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ögrendiniz ki, bu isim esinizin eski sevgilisinin ismiymis. Neler olur? |
--->: Cocugunuzun ismi, esinizin sevgilisinin ismi ... Ben eski sevgilisinin isminin oldugunu ögrendigimi söylerdim ve asla lafini bile etmezdim. Ve hic kiskanmadigimi ve zaten bu ismi benimde begendigim icin cocuguma takildigini belli ederdim. Ben begenmesem zaten ismi bu olmazdi derdim. :-) |
--->: Cocugunuzun ismi, esinizin sevgilisinin ismi ... Babam ben doğduğumda adımı Elif koymak istemiş ama annem belki de eski sevgilisinin ismidir diye bırakmamış.Adımı Safinaz koymuşlar:sirit: |
--->: Cocugunuzun ismi, esinizin sevgilisinin ismi ... Alıntı:
|
--->: Cocugunuzun ismi, esinizin sevgilisinin ismi ... iste kadinin intikami diye buna derim hahaha |
→ Cocugunuzun ismi, esinizin sevgilisinin ismi ... Böyle bir sey olamaz cocugumun ismini ben koyarim ,, isimler şimdiden belirli erkek olursa ümit kız olursa selin |
Alıntı:
allah gönlüne göre versin kardesim |
→ Cocugunuzun ismi, esinizin sevgilisinin ismi ... ben söyle yapardım eğer öğrenirsem sadece madem geçmiş geçmişte kalmadı niye benimle evlendin derdim onunla evlenip öyle isim koysaydın der giderdim. |
→ Cocugunuzun ismi, esinizin sevgilisinin ismi ... yıkıcı... Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
→ Cocugunuzun ismi, esinizin sevgilisinin ismi ... yok yaa olur mu isim yüzünden bırakılır mı? ne yaparsın geçmiş geçmişte kalır ama acısıyla yaşarsın :):) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:36 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük