![]() |
Aslına bakılırsa ne siz benim tepkimin sebebini anlayabildiniz ne de ben ifade edebildim kendimi. Varsın siz beni emperyalist sanın varsın... |
Ya hakikaten demeyeyim diyorum da Herkesde bir alinganlik görüyorum Anlayamamak icin kendimizi cok zorluyoruz sanirim @kutupyildizi Sana kim emperyalist dedi Yazan cümleyi bir daha oku sana emperyalist diyen yokki daha ne yazildiginin farkinda degiliz |
usta bana sorarsanız hepsi upshare olsunn teşekkürler |
--->: Filmlerin nasıl sunulmasını istersiniz??? MümküseTek link ne kadar az link o kadar iyi... |
--->: Filmlerin nasıl sunulmasını istersiniz??? Bu anketimiz gecerliligini yitirdi. Cok güzel film arsivimiz coktan kaldirildi. Tek film alanina girsek zannedersem ilk 3 e girerdik Türkiyede ne dersin Führer hocam:D |
--->: Filmlerin nasıl sunulmasını istersiniz??? Peki hiç mi umut yok ? Arşiwinizden faydalanmak için? |
--->: Filmlerin nasıl sunulmasını istersiniz??? @Alptraum hacım biliyosun bendeki arşiv kimsede yok. Özelliklede bluray ve hdrip de...Hakkaten sadece film için bir sitemi açsak ne yapsak :) kesinlikle ilk 3 e gireriz orası kesinde:) @AsMhA Maalesef Film bölümümüz kapatılalı epey oldu. |
--->: Filmlerin nasıl sunulmasını istersiniz??? İşte eğer bunun gibi bir imkanınız warsa Bir site açarak bu forumdan da bi link atarak önlendirirseniz film arşivinizden yararlanmak isterdim yada sizin sunacağınız herhangi biryol ile... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:08 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük