![]() |
nasıl bir evlilik istersiniz?? 1. Görücü usuli 2. Aşık olmam lazım( severek) 3. Beşik kertmesi ile 4. Her yönü ile tanımam lazım ,tanımadan olmaz. 5. Ne evliliği evlilik( mevlilik) yok :D:D:D:D:D:D:D:D |
biraz ayıp olacak ama hiç biri :)) aşk denilen sey anlatacak kadar pasit deil kagıda dökülecek kadar da zayıf degil...... aşkı anlatacak olan varsa dinlemek isterim.......:)):)) |
aynen öle :shocked0121:bende senlen aynı düşünüyorum aşk öyle kolay değil aşık olmak demek ( beynin) ve tüm fonksiyonların firar olması demektir::) hiç yaşamadım ALLaH en iyisini en hayırlısını nasip etsin mevlam imana aşık ettirsin sonra kula :clap: |
Alıntı:
|
Alıntı:
amin ......aşkın yarısını anlattın gerisi inş buluruzz....:)) |
Bence evlilik üstüne yorum yapmak evliliği düşünmektir,aşk üstüne yorum yapmakta aşka ne kadar hayır denirse densin ona açık bir kapı vardır demektir. |
5. Ne evliliği evlilik( mevlilik) yok :) tabi bu ifadelerle değil.. |
Alıntı:
Ask bir pencere gibidir. fazla açarsan havani alirsin..:)):)) havası alan bilir örnek bennn :)):)) |
ne evliliği ben evlenmicem aşık da olmucam..hıh işim olmaz..ben okuyacam :):)) |
çok ciddi bi mevzu hayırlısı olsun demek lazım ama tabiki tanımak önemli ona göre gardımızı alırdık :P |
bende evlilik mevlilik yok diyorum ama yaşlanacağımı düşününce evliliğide düşünüyorum ama evleneceğim kişiyi her yönüyle tanımam lazım tanımadan olmaz |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Öncelikle Hayırlı bir evlilk olmasını Allah'tan dilerim. Amma illaki ne tür istersen derseniz!! O zaman bu denklemdeki gibi olursa Sevinirim:) (Güzellik) + (Soy) < (İslam ve Aile terbiyesi) olmak şartıyla (İslam terbiyesi) + (Güzellik) + (Soy/Nam) = Evlilik :flowers::flowers: |
--->: aynen öle Alıntı:
|
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Güzel olana ulaşmak zordur...Güzeli güzel yapan da bu zorluğudur...:)) |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Alıntı:
|
|
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? :):):)...... çöpsüz üzüm arayın hele.....:):):) |
Evlilik meselesini o kadar çok geriyor ki gençler...Aslında mesele,yine ölçüsüzlük...Şimdi herkesin algısı neredeyse malum demokrat,hem herkese ,her görüşe saygılı olmak gibi saçma bir duruma şartlıyor insan kendisini,ama bu saygı tamamen ön yüzde,içerde farklı insanlar,dolayısıyla kafasında HAKKIN ölçüsü olmayınca,bir insanın kendisine uygun olduğunu anlaması o kadar zorlaşıyor ki... Hem hiçbir insan müslümanca bir evlilik öncesinde tam! tanınamaz ve şöyle bir durum da var ki,kim ne derse desin,herkes farkında olarak ya da olmayarak az biraz rol yapar,bu o duyguların bir sonucudur sadece... neyse konuyu felsefileştirmeyeyim fazla :) hasılı altun a atıftan girdik muhabbete,bu işler kadim meseleler, :) muhakeme.net sınırlarını aşar gibi sanki emme... hadi hayırlısı,ne yazılmışsa o olur... genç arkadaşlar ,kardeşler; sadece İYİ olun,sonra mutlu olursunuz... selam ve dua ile.. |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Abim ununu elemiş eleğini asmış bir havan var maşAllah :) dualar müşterek inşAllah... |
sebeb-i hikmeti zat-ı alimde gizli kalsın ama :) :) sağolun,dediğiniz gib olsun bakalım... |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Allah mes'ud etsin el-feta kardeşim :) selametle.. |
Vallahi çok sevindim eğer tebessüm ettirdiysem..zira yazarken ben de tebessüm ettim.. :) gizli kalsın demişsiniz elbette ki saygımız var:flowers: |
:) :) :) peki... Allah mesud etsin bakalım beni... :) :) :) sağolasın mehmet kardeş... |
budur....işte...nasihatin abisi:):):) Yalnııııız.........BAKINIZ.....: ANLADINIZ SİZ ONU:):) http://www.muhakeme.net/clear.gif |
artık tebrikleri bu sayfadan alırsınız :) |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Ama, hemen -dili geçmiş zaman olarak anlamayın kardeşim. Dua'm; gelecek zaman içinde geçerli :) En hayırlısı inş.. selametle.. |
koyduğunuz resmin TEFSİRİNİ istiyorum....... |
tamam... çocuklarım olursa da inşallah,her biri için bu sayfadan tebrik alacağım... subhanallaaahhh :) :) :) şşşşşşşşşştttt.... |
|
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? babam arının gözüne çöpü dürtme derdi...:):) devir değişti...gözümüzün içinde arı...eee düşünün gayrı....:):) ben köpek fobim yüzünden evin yolunu kaybetmiştim..ve yine bir gün korkunç bir köpekle ,yağmurlu karanlık sıısz bir inşaat çukurunun arasında sadece ben veya köpeğin geçeceği bir yola girmiş bulunduk...Korkmak hal değiştirdi,koptum.Okuduğum ayetel kürsinin sözleri birbirine girdi...:):)sonra köpek durdu...ben durdum..sakinleştik...:):) şimdi yanımdan geçebiliyorlar:):):) hay Allah...böyle bir yazı yazdığıma inanamıyorum:) üzgünüm ben Tefsir değil tasvir dahi yapamıyorum....:) |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? ama resim çok manidar dimi?:) |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Fazla manidar. Ağırlığı bizi eziyor BEKKE kardeşim :) selametle.. |
|
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? evlilik nasip işidir ...:S ama herkese öncelikle RABBİM ahlakı güzel zevc ve zevceler nasip etsin... hem bu dünyada hemde ahirette... |
|
zaten bende anlamadım ,sebep; 12 yi geçti:) ...aklıma o an öyle geldi yazdım..hayr olsun bakalım... bir yola giriyorsun ve en korktuğun ile...gözünde arıyla yaşamak.....:flowers: korkuların üstesinden gelmek veya zorun güzellikle nihayet bulması.. :anlastik: olmadı ama neyse biraz kurtarmıştır belki resmi:) selam ile... |
Evlenmek fıtridir..Sünnetidir resulün...Evlenmeye göze almamak,fedakar olamayacak kadar sığ biriyim demekle eş anlamlı bence..Belki yaşınızın gençliğindendir bilemiyorum... ne ummuştunuz ki bir erkekten..feminizmin adı yok kendi var,itaat eder misiniz bir adama,var mı böyle bir bilinciniz,güzel yemek yapar mısınız mesela siz,ya da çocuğunuz olsa hakikaten iyi yetiştirecek bir şuura,bilince sahip misiniz?? duygusal bir yığın edebiyetın önünde,başka şeylerinizde var mı birlikteliğinizi yıllara yayabilecek??? bu soruları ban değil tabi,kendinize verin... bu müslümanlar niy ebu işle tam uğraşmıyorlar bilmiyorum,bi abdullah büyük hoca tam olarak uğraşıyor,o da evli olanlar ile galiba... bence evlilik öncesi,hani şu meslek edinme kursları gib,halka açık,güzel bir eğitim olmalı dernek/vakıf ya da benzeri yerlerde... öyle ya,imran ailesi gibi olmak var,kuran'da adları geçecek kadar kıymetli... selam ve dua ile... |
hmm... bi şeyler çağrışıyo şimdi... :) :) :) uzun meselelerin kısa tarifinin imkansızlığı sizinki... |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? evet...hiiç dahil olmamalıydım esasen konuya...özür olarak:) "kafiye" yi tavsiye ederim bunların üstüne...:) http://www.muhakeme.net/kafiye-t15026.html |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? ben de,islamoğlu'ndan bir şiir yollayayım... :) göge baktim gözü yasli yere baktim yer yasli sular bugün kan tadinda eski yeni, büyük küçük, kara kizil tüm dertlerim burdalar sen nerdesin? sen ve kuslar gözyasinin gözyasina benzedigi kadar benzziyorsunuz vurulan bir ceylanin yavrusuna söyledigi sarkiyi söylüyor onlar bu sabah yine kondular telörgüye beni acimla basbasa birakmadilar sen nerdesin? hava soguk, disarda kar yagiyor her zaman ellerim üsürdü bugün içim üsüyor hasretin geldi, hayalin geldi bak, kokun da geliyor bugün Yakub oldum bre hey ey acilarin kadini sen nerdesin? 29 Ocak 1996 Mustafa Islamoglu |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:45 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük