![]() |
nasıl bir evlilik istersiniz?? 1. Görücü usuli 2. Aşık olmam lazım( severek) 3. Beşik kertmesi ile 4. Her yönü ile tanımam lazım ,tanımadan olmaz. 5. Ne evliliği evlilik( mevlilik) yok :D:D:D:D:D:D:D:D |
biraz ayıp olacak ama hiç biri :)) aşk denilen sey anlatacak kadar pasit deil kagıda dökülecek kadar da zayıf degil...... aşkı anlatacak olan varsa dinlemek isterim.......:)):)) |
aynen öle :shocked0121:bende senlen aynı düşünüyorum aşk öyle kolay değil aşık olmak demek ( beynin) ve tüm fonksiyonların firar olması demektir::) hiç yaşamadım ALLaH en iyisini en hayırlısını nasip etsin mevlam imana aşık ettirsin sonra kula :clap: |
Alıntı:
|
Alıntı:
amin ......aşkın yarısını anlattın gerisi inş buluruzz....:)) |
Bence evlilik üstüne yorum yapmak evliliği düşünmektir,aşk üstüne yorum yapmakta aşka ne kadar hayır denirse densin ona açık bir kapı vardır demektir. |
5. Ne evliliği evlilik( mevlilik) yok :) tabi bu ifadelerle değil.. |
Alıntı:
Ask bir pencere gibidir. fazla açarsan havani alirsin..:)):)) havası alan bilir örnek bennn :)):)) |
ne evliliği ben evlenmicem aşık da olmucam..hıh işim olmaz..ben okuyacam :):)) |
çok ciddi bi mevzu hayırlısı olsun demek lazım ama tabiki tanımak önemli ona göre gardımızı alırdık :P |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:04 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük