el_feta´isimli üyeden Alıntı ↑
aynaya geçip şööyle bir bakın kendinize,benden iyi turşu olur diyorsanız,neden olmasın (umarım alıngan biri değilsinizdir)
Evlenmek fıtridir..Sünnetidir resulün...Evlenmeye göze almamak,fedakar olamayacak kadar sığ biriyim demekle eş anlamlı bence..Belki yaşınızın gençliğindendir bilemiyorum...
ne ummuştunuz ki bir erkekten..feminizmin adı yok kendi var,itaat eder misiniz bir adama,var mı böyle bir bilinciniz,güzel yemek yapar mısınız mesela siz,ya da çocuğunuz olsa hakikaten iyi yetiştirecek bir şuura,bilince sahip misiniz??
duygusal bir yığın edebiyetın önünde,başka şeylerinizde var mı birlikteliğinizi yıllara yayabilecek???
bu soruları ban değil tabi,kendinize verin...
bu müslümanlar niy ebu işle tam uğraşmıyorlar bilmiyorum,bi abdullah büyük hoca tam olarak uğraşıyor,o da evli olanlar ile galiba...
bence evlilik öncesi,hani şu meslek edinme kursları gib,halka açık,güzel bir eğitim olmalı dernek/vakıf ya da benzeri yerlerde...
öyle ya,imran ailesi gibi olmak var,kuran'da adları geçecek kadar kıymetli...
selam ve dua ile...
valla yazınızdan pek bişi anlamadım ama turşum güzel olur diye düşünüyorum kesinlikle alıngan değilimdir istediğinizi söyleyin
yemek yapamam bi erkeğe itaat etmem(şimdiki durumumdan dolayı mecburen abime itaat ediyorum o ayrı bi konu)
ama dediğiniz gibide olabilir yaşımdan dolayı yani bilmiyorum zaten şimdi evlilik meselesine kafa yoracak değilim
selam ve dua ile