![]() |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Alıntı:
yemek yapamam bi erkeğe itaat etmem(şimdiki durumumdan dolayı mecburen abime itaat ediyorum o ayrı bi konu) ama dediğiniz gibide olabilir yaşımdan dolayı yani bilmiyorum zaten şimdi evlilik meselesine kafa yoracak değilim selam ve dua ile:flowers: |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Kadun dedugun evünde Zeytünyaglu dolma yapar:brush::brush:(Sonrasi mechul bütün gün ne yapar) Not:Tamamen mizahtir yanlis anlasilmamak ümidi ile. |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? ilk cümle mi mizah son cümle mi?:) son ise ...çıt çıt çıt...hepsiyse ,eyvallah....:):):) adamın birine sormuşlar; neden evlenmiyorsun? _"ben bir dünyada iki şeytan ile başedemem demiş...?" _ bir benim şeytanım bir de hanımın ki:):) |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Bayanlarin varliginin erkekleri ayakta tuttuguna inanan bir insanim. Günümüz sartlarinda elbette zorluklari var. Sosyal yasamin degismesi ya da kültürler/kültürsüzlükler arasina SIKISMIS insanlar toplulugu olarak anlasmakta zorluk cekiyoruz. Ne icin evlenmesi gerektigini bilen bir insan icin cok problem olmayacagi kanisindayim. Kolay degil ama zor da degil yani kiyasen bu mümkün degil:) Not: Ilk cümlem mizahtir kara mizah degil KIZIL olanindan:) |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Tanıyarak,,,Severek,,, Tabi diğer arkadaşların formüle döktüğü gibi bir analiz yapabilmek için tanımak we sewmek gerekiyor. Ortak paylaşım noktanız yoksa mutlu olamassınız ki... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:51 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük