![]() |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? ama resim çok manidar dimi?:) |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Fazla manidar. Ağırlığı bizi eziyor BEKKE kardeşim :) selametle.. |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Alıntı:
|
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? evlilik nasip işidir ...:S ama herkese öncelikle RABBİM ahlakı güzel zevc ve zevceler nasip etsin... hem bu dünyada hemde ahirette... |
|
zaten bende anlamadım ,sebep; 12 yi geçti:) ...aklıma o an öyle geldi yazdım..hayr olsun bakalım... bir yola giriyorsun ve en korktuğun ile...gözünde arıyla yaşamak.....:flowers: korkuların üstesinden gelmek veya zorun güzellikle nihayet bulması.. :anlastik: olmadı ama neyse biraz kurtarmıştır belki resmi:) selam ile... |
Evlenmek fıtridir..Sünnetidir resulün...Evlenmeye göze almamak,fedakar olamayacak kadar sığ biriyim demekle eş anlamlı bence..Belki yaşınızın gençliğindendir bilemiyorum... ne ummuştunuz ki bir erkekten..feminizmin adı yok kendi var,itaat eder misiniz bir adama,var mı böyle bir bilinciniz,güzel yemek yapar mısınız mesela siz,ya da çocuğunuz olsa hakikaten iyi yetiştirecek bir şuura,bilince sahip misiniz?? duygusal bir yığın edebiyetın önünde,başka şeylerinizde var mı birlikteliğinizi yıllara yayabilecek??? bu soruları ban değil tabi,kendinize verin... bu müslümanlar niy ebu işle tam uğraşmıyorlar bilmiyorum,bi abdullah büyük hoca tam olarak uğraşıyor,o da evli olanlar ile galiba... bence evlilik öncesi,hani şu meslek edinme kursları gib,halka açık,güzel bir eğitim olmalı dernek/vakıf ya da benzeri yerlerde... öyle ya,imran ailesi gibi olmak var,kuran'da adları geçecek kadar kıymetli... selam ve dua ile... |
hmm... bi şeyler çağrışıyo şimdi... :) :) :) uzun meselelerin kısa tarifinin imkansızlığı sizinki... |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? evet...hiiç dahil olmamalıydım esasen konuya...özür olarak:) "kafiye" yi tavsiye ederim bunların üstüne...:) http://www.muhakeme.net/kafiye-t15026.html |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? ben de,islamoğlu'ndan bir şiir yollayayım... :) göge baktim gözü yasli yere baktim yer yasli sular bugün kan tadinda eski yeni, büyük küçük, kara kizil tüm dertlerim burdalar sen nerdesin? sen ve kuslar gözyasinin gözyasina benzedigi kadar benzziyorsunuz vurulan bir ceylanin yavrusuna söyledigi sarkiyi söylüyor onlar bu sabah yine kondular telörgüye beni acimla basbasa birakmadilar sen nerdesin? hava soguk, disarda kar yagiyor her zaman ellerim üsürdü bugün içim üsüyor hasretin geldi, hayalin geldi bak, kokun da geliyor bugün Yakub oldum bre hey ey acilarin kadini sen nerdesin? 29 Ocak 1996 Mustafa Islamoglu |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:18 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük