![]() |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Allah mes'ud etsin el-feta kardeşim :) selametle.. |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Alıntı:
Vallahi çok sevindim eğer tebessüm ettirdiysem..zira yazarken ben de tebessüm ettim.. :) gizli kalsın demişsiniz elbette ki saygımız var:flowers: |
:) :) :) peki... Allah mesud etsin bakalım beni... :) :) :) sağolasın mehmet kardeş... |
budur....işte...nasihatin abisi:):):) Yalnııııız.........BAKINIZ.....: ANLADINIZ SİZ ONU:):) http://www.muhakeme.net/clear.gif |
artık tebrikleri bu sayfadan alırsınız :) |
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? Ama, hemen -dili geçmiş zaman olarak anlamayın kardeşim. Dua'm; gelecek zaman içinde geçerli :) En hayırlısı inş.. selametle.. |
koyduğunuz resmin TEFSİRİNİ istiyorum....... |
tamam... çocuklarım olursa da inşallah,her biri için bu sayfadan tebrik alacağım... subhanallaaahhh :) :) :) şşşşşşşşşştttt.... |
|
--->: nasıl bir evlilik istersiniz?? babam arının gözüne çöpü dürtme derdi...:):) devir değişti...gözümüzün içinde arı...eee düşünün gayrı....:):) ben köpek fobim yüzünden evin yolunu kaybetmiştim..ve yine bir gün korkunç bir köpekle ,yağmurlu karanlık sıısz bir inşaat çukurunun arasında sadece ben veya köpeğin geçeceği bir yola girmiş bulunduk...Korkmak hal değiştirdi,koptum.Okuduğum ayetel kürsinin sözleri birbirine girdi...:):)sonra köpek durdu...ben durdum..sakinleştik...:):) şimdi yanımdan geçebiliyorlar:):):) hay Allah...böyle bir yazı yazdığıma inanamıyorum:) üzgünüm ben Tefsir değil tasvir dahi yapamıyorum....:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:03 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük