![]() |
Sevgilinizi Başkasıyla Yakalarsanız Sevgilinizi Başkasıyla Yakalarsanız YORUMLARIZI BEKLİYORUZ.... |
Birşey yapmam öylece bırakırım bir daha da yüzüne bakmam.. |
:hoho:süpersin bir sey diyemiyorummm:hoho: |
Bu durumu yasayanlar anlatabilirler lakin ben yasamadigim icin o anki ruh halimi bilmiyorum ama kim olsa saskinlik sergiler sanirim |
o dakikadan sonra onun için parmağımı dahi oynatmam |
tak sepeti koluna herkes kendi yoluna... |
Hiç şakam yok, Döverim............ |
Bu tür soruları insanı gereksiz yere sıkıntıya sokan tatsız sorular olarak değerlenriyorum. Ayrıca insanı Allah (cc) korusun büyük konuşmaya teşvik etmesiyle de oldukça tehlikeli bence :\ |
yorumlarınız için herkeze tsk ederim forum diye arkadaşların beklerim oylamaya ve yoruma...:cicek01221: |
Ya sizin ankete ne kadar çok katılım var,kıskandım yaaa.:ziccon10::lex: |
Lugatında ''Kız arkadaş'' kelimesi olmayanın kız arkadaşıyla sorunuda olmaz... Çünkü kız arkadaşı olmaz... |
Alıntı:
Ben de bu anketi yanıtlayamadım ama eş denseydi,düşünmek bile istemezdim. Çünkü nikah olmadığı sürece sevgili dediğiniz kişide sizin helaliniz değilki sahiplenesiniz,başkası derken zaten siz de o da birbirinize başkasınızdır. |
Beyler ,lütfen kız arkadaş gibi müsvedde kelimeleri kullanmayalım. İnsanın eşi aynı zamanda sevgilisi değil midir? |
Tabiki sevgilisidir aslinda esi olmayana flört denmesi daha mantikli tabiki ama illa es olmadan seviyorsaki onada sevgili denir yani her halukarda sevgili tabiki:) |
Alıntı:
kardeşim güzel dedin:cicek01221: |
Yaşamadığım için o anki ruh halimi düşünemiyorum Ama eşlerin artık eskisi kadar birbirlerine sadık kalmadığını düşünüyorum |
Alıntı:
bu konuda ben de senle aynı düşüncedeyim artık aşklar sadece kagıt yüzünde kaldı....sevgi bir para için satılır oldu :54: |
onda ne yapacagımı bilmiyorumm |
Çok üzülürüm ama elimden birşey de gelmez. |
yazıklar olsun der çeker giderim....öyle bi şerfsizligi yapan birine nedesen napsan azdır ztn...ALLAH korusun ya çok kötüü bi durum....rabbim kimseye yaşatmasın.... |
hehe führer kardes noktayi koymuss konuyaaa :) |
once soyle bır bakarım sonra arkamı doner donmemek uzere tek kelıme bıle etmeden gıderım cunku soylenecek ne kalmıstırkı artık |
vardır bi bildiği derim :) |
cartis cartis cartis....... |
el feta yanlış topiğe yazmışsın sen... bu topik sevgili(günümüz manasıyla) muhabbetini meşru görenlerin fikirlerini sorguluyor ... |
Insan önce evlilik kurumunun ne oldugunu iyi anlamali,güvenmek,begenmek ve sevmek....Yapilan bir akid vardir ve kendi kanimca insanlar erkek veya kadin bu akid ile evlenmis ve o anlasmaya bagli kalirlar,sayet dedigin gibi bir durum mevcut ise sanirim güven ortami kalmadigindandirki zaten akid bitmistir.Yapilacak en güzel sey Kuran hükmünün icrasidir.Gerisi gelenek ve görenek oldugundan o anki psikolojik durum babindan ele almak gerekirki ben güneyli oldugumdan pekte emin degilim ne sekilde tepki verecegime....20 yili asti Elhamdülillah evliligime hala 15 yasindaki heyecani yasadigimdan güven olgum celik gibi Masallah... |
Alıntı:
Safinaz hanim gercekten haklisiniz,Bizim icin sevgili ya estir yada hic... |
Alıntı:
|
hiç düşünmemiştim bu soruyu..düşünmek içinde sanırım çok erken..:)) eğer gerçekten eş seçimini düzgün yapabilrsem..eğer gerçekten hayırlı imanlı bir eşş dilersem Rabbimden eminimki aldatmaz...azda olsa içindeki Allah korkusu bu hataya düşmesini engeller gibime geliyor:)) umarım yanlış bir düşüncede bulunmuyordurum:o |
.........."hiç bi şey"................... sizin dugularınızın "hiç" olduğu bir durumda |
sağımdan kalktıysam döverim solumdan kalktıysam uyarı amaçlı sıkarım bi tane kafasına ki bi daha yapmasın demi ama ... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
1 tane sıkıyorum çünkü uyarı amaçlı :) bi daha yaparsa gerisini düşünürüz :) |
Alıntı:
|
bilinmiyor, insan ne yapardin. ben beliki sinir olur ve aglardim. aldatanlar kendilerini aldatiyorlar. Allah herkeze böyle durum yasatmasin ve muhafaza etsin. |
hiç bişi yapmam öyle birine inandığım için kendime kızarım herhalde başıma gelmediği için bilemicem |
--->: Sevgilinizi Başkasıyla Yakalarsanız kendine yakışanı yapmışsın derim.ve ''bence artık sende herkez gibisin'' diyerek nazım hikmet ve cem karacayıda andıktan sonra çeker giderim. gönlümle baş başa düşündüm demin artık bir sihirsiz nefes gibisin şimdi ta içinde bomboş kalbimin akisleri sönen bir ses gibisin maziye karışıp sevda yeminim bir anda unuttum seni, eminim kalbimde kalbine yok bile kinim bence artık sen de herkes gibisin büsbütün unuttum seni eminim maziye karıştı şimdi yeminim kalbimde yok bile sana kinim bence şimdi sen de herkes gibisin |
--->: Sevgilinizi Başkasıyla Yakalarsanız Sevgili olayı zaten başlı başına tehlikeli bir oyun vede Zinaya sebebiyet veren bir durum. Günümüzde ismi kibarca "FLÖRT" deniliyor. Eee Allah'ın razı olmadığı birşeyi yaparsan sonuçlarınada KATLANACAKSIN. artık öldürümüsün, kesermisin, enseni kaşıyıp öyle bakakalırmısın!!! Allah bizleri böyle zor bir olayla SINAMASIN inşallah. |
--->: Sevgilinizi Başkasıyla Yakalarsanız Hmm düşünmesi göz önünde canlandırması .. Bir başkasıyla yakalanma şeklindeki belirsizlik... Yorum yapmayı gereksiz görüyorum .. |
--->: Sevgilinizi Başkasıyla Yakalarsanız şimdi öyle bi soru ki bayan ve erkeklere göre.evli ve bekarlara göre durum değişir.bekar olsaydım arkama bile bakmazdım sadece gözünün önüne gider gördüğümü hissettirir giderdim.evli olunca erkek olsaydım okkalı bi döverdim elimi kana bulamaya değmez.evli bayanlarında çoğunluğu bırakır giderim diyo ama herkes kavga ediyo yinede oyuruyo evinde.....:mad0233: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:26 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük