![]() |
Lugatında ''Kız arkadaş'' kelimesi olmayanın kız arkadaşıyla sorunuda olmaz... Çünkü kız arkadaşı olmaz... |
Alıntı:
Ben de bu anketi yanıtlayamadım ama eş denseydi,düşünmek bile istemezdim. Çünkü nikah olmadığı sürece sevgili dediğiniz kişide sizin helaliniz değilki sahiplenesiniz,başkası derken zaten siz de o da birbirinize başkasınızdır. |
Beyler ,lütfen kız arkadaş gibi müsvedde kelimeleri kullanmayalım. İnsanın eşi aynı zamanda sevgilisi değil midir? |
Tabiki sevgilisidir aslinda esi olmayana flört denmesi daha mantikli tabiki ama illa es olmadan seviyorsaki onada sevgili denir yani her halukarda sevgili tabiki:) |
Alıntı:
kardeşim güzel dedin:cicek01221: |
Yaşamadığım için o anki ruh halimi düşünemiyorum Ama eşlerin artık eskisi kadar birbirlerine sadık kalmadığını düşünüyorum |
Alıntı:
bu konuda ben de senle aynı düşüncedeyim artık aşklar sadece kagıt yüzünde kaldı....sevgi bir para için satılır oldu :54: |
onda ne yapacagımı bilmiyorumm |
Çok üzülürüm ama elimden birşey de gelmez. |
yazıklar olsun der çeker giderim....öyle bi şerfsizligi yapan birine nedesen napsan azdır ztn...ALLAH korusun ya çok kötüü bi durum....rabbim kimseye yaşatmasın.... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:15 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük