Arkadaşlar sizin aklınıza ne geliyor? Benzer Konular Hayat Deyince Akliniza Ne gelir???... Ev kazaları: Aklınıza gelen başınıza gelmesin... Babanız Atatürk Bayrak Atatürkçülük Nedir? Atatürk - Falih Rıfkı Atay - Ana ...
Konu Bediüzzaman26 tarafından (02-11-2010 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.
Allah herkese akıl fikir vermiş diyen sizsiniz ki, Allah herkesi hür iradesinde yaratmıştır. Allah isteseydi herkesi müslüman yaratırdı herkesi kendi istediği gibi yaratırdı. Neden yaratmadı? Yaratsaydı imtihan denilen olayın bir anlamı kalır mıydı? Sen bunu anlamayacak kadar cahilsin. Unutma ki sende bu dünyaya bir ateist, deist veya başka bir inanca mensup bir insan olarak gelebilir, bir hristiyan ailenin çocuğu olabilirdin.
Bak Atatürk ne kadar akıllı düşünmüş ki, kafasındakini aynen ve harfiyen uygulamış. Çünkü Kur-an'ı en iyi şekil de insanlığa göstermeye çalışanlardan biri de, Yüce Önder Atatürk idi. Tıpkı Hz.Muhammed(SAV) efendimiz gibi. Tabiki de nutuk okuyacağım ama kur-an'da okuyacağım buna sen karar verip yorum yapamazsın.
Said Nursi'yi aksine sen bilemezsin ben değil. Belli yani ne kadar bildiğin. İslamiyet'in reklama ihtiyacı yoktur, olmayacaktır. Gayri-müslim olanlar asla aşağılanmayacaktır. KAFİR diye hitap edilmeyecektir ki, İslamiyet'in bir anlamı olsun.
Allah'a çok şükür yer yüzüne gelen 124 bin peygambere inanıyor hepsini kabul ediyorum. Siz zaten herşeyi bilensinizdir biz hiçbir şey bilmiyoruzdur cahil olan size göre hep bizlerizdir. Sizin yüzünüzden insanlar İslam dinini bir vahşet, kötülük dini olarak bilmeye başladılar ve düşman oldular. Bunun hesabını Allah'a vereceksiniz.
Şeriat, ülkemiz de uygulanacak bir rejim değildir. Unutmayın ki yasağın çok olduğu yerde suç oranı daha çok olur. Ve yine tekrar diyorum insanların dini inançlarını yaşaması için her hangi bir rejime gerek yok ki eğer sen var diyorsan sana iran'ı, arabistan'ı tavsiye ederim durma bu ülke de ve kendini bir üstün ırk olarak görmekten vazgeç.
Sana artık cevap vermeye bile değmez. İstediğini yazabilirsin.
Konu yabanGülü tarafından (12-17-2010 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir.
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|