![]() |
Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? Evet arkadaşlar normalde böyle bir sey yapmayı düşünüyorum ama yaparsak eğer ilgi durumu nasıl olduğunu merak ettigim için ilk muhakeme.net ailesine sormayı gerek duyuyorum..! Eğer grub açılırsa eğer destek çıkan olur mu açılsın mı ? |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? Varsa böyle yigitler neden olmasin. Her zaman destek gösteririm insaallah. |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? Alıntı:
|
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? Internette hersey istikrar ister. Uzun bir sürectir umarim SIKILDIM deyip birakilmaz |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? Ve bu da bize üye kazandırır. Ve kendimizi Facebook'a tanıtmış oluruz. Zaten ben de üyeyim faceye. Destek veririm. |
Birde vakit buldukça paylaşmak güzeldir.. kendi adıma bir cevap vermek istedim....:cicek01221: |
ama kardesim bir cümle yanlis olur " vakit buldukca paylasmak güzeldir" vakit buldukca paylasmayi burdada yapiyoruz zaten. eger buraya vakit bulamiyorsak face nasil vakit bulacagiz sorusu aklimdan geciyor :D (eger ben yanlis anladiysam kusura bakma ) |
ama söyle bir sey var dünya da en cok bulduğumuz internet sayfalarından biri suan facebook insanların coğu zamanı facebookta geçiyor facebookta grub açma sebebimizi de söyleyim muhakeme.net tanıtım ve üye sayısı fazlaşması konuların cevap sayılar artması sohbetin ve görüşlerin sayısı daha fazla olması istiyoruz.. benim amacım bu Ben Suan işten cıktıgım için vakit buldukça dedim :-) ama merak edilecek bir sey olmadıgını söyleyim grub açılmadan önce video yükleyecek kişi resim şiir özel sözler. ve grub başında duracak kişileri belirleyecegiz muhakeme.net sitesinden deil ama takılmak isteyen olursa eger facebook ta ben grubun bir yöneticisi olmak istiyorum diyen olursa yok demem :-) umarım çok konuşmuş olmam tskler... saygılarımla.. |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? Benim facebook la alakam yok katılım göstermem ama neden olmasın o kadar grup var birde muhakeme olsun. |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? 3 kişi açılsın demiş , 2 kişi ilgilenmiyorum demiş :) |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? bencede güzel bi düsünce muhakeme net ailesine daha cok üye kazandiracagina bende inaniyorum |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? feysbuk ta tanisin bizi:D |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? güzel bi fikir |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? Şu an birbirimizi tanımasakta bir kardeşliğin oluştuğuna inanıyorum aynı havanın, facebook da eseceğine inanmıyorum. zaten oyumu hayır kullandım. saygı sevgi hürmet ve muhabbetlerimle. |
|
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? facebook karışık değilmi acaba? içine girdimmi kayboluyorum:) |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? Ehliyet sınavım olduğu için açmamıştım allah kımset ederse en yakın zamanda açacagız bakalım neler olacak görecegiz.. subat 13 cumartesi günü sınavım var Duanızı eksik etmeyinn... bana |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? Allah inşallah sınavdan geçirir! Aminnnn! |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? bence böyle birşey gerekli:) facebook gibi sitelerden sonra forum ların nesli tükenmekte artık herkez buralara takılıp sohbet edip paylaşıyorlar...daha çok üyelerde olur:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:20 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük