![]() |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? bencede güzel bi düsünce muhakeme net ailesine daha cok üye kazandiracagina bende inaniyorum |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? feysbuk ta tanisin bizi:D |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? güzel bi fikir |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? Şu an birbirimizi tanımasakta bir kardeşliğin oluştuğuna inanıyorum aynı havanın, facebook da eseceğine inanmıyorum. zaten oyumu hayır kullandım. saygı sevgi hürmet ve muhabbetlerimle. |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? Alıntı:
|
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? facebook karışık değilmi acaba? içine girdimmi kayboluyorum:) |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? Ehliyet sınavım olduğu için açmamıştım allah kımset ederse en yakın zamanda açacagız bakalım neler olacak görecegiz.. subat 13 cumartesi günü sınavım var Duanızı eksik etmeyinn... bana |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? Allah inşallah sınavdan geçirir! Aminnnn! |
--->: Facebook ;da Muhakeme.net ait bir grub açılsın mı ? bence böyle birşey gerekli:) facebook gibi sitelerden sonra forum ların nesli tükenmekte artık herkez buralara takılıp sohbet edip paylaşıyorlar...daha çok üyelerde olur:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:18 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük